Pontiac Trans Am 78

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja Aukustus, 21.1.2019.

  1. Aukustus

    Aukustus 3rd gear

    Ei ole se vaihtoehdoista ensimmäinen, huonoja kokemuksia edellisen harrasteauton sähköflektistä. Tahtoi aina tulla ongelmia, kun oli hellepäivä ja sähköflekti oli päällä pitkiä aikoja putkeen. Tämän kanssa ei ole ollut ongelmia :D Toki tuulitunnelista pääsisi eroon, mutta mietitään.
     
  2. Isamu

    Isamu 3rd gear

    Oliko joku halpisversio?

    Mulla monte carlossa 16" SPAL flekti ja tälle oma rele termostaattiohjauksella enkä keksi pahaa sanottavaa tästä tuotteesta.
    Asennus oli helppoa, kaikki asiaan kuuluvat osat/liittimet tuli sarjassa, toimii erittäin hyvin.
     
  3. Visa

    Visa Gearhead

    Mitenhän toi classic data toimisi tollaselle restonomi henkeen rakennetulle autolle, mikä mulla on.. kiva olisi arvioituttaa, mutta voi olla aika hankala kohde.
     
  4. CCZ28

    CCZ28 Gearhead

    Joskus tätä kyselin niin kyllä ne arvioi rakennettuja autojakin , (rajusti muunnettujakin) , kuitteja haluavat mielellään katella,....
     
    Visa tykkää tästä.
  5. Aukustus

    Aukustus 3rd gear

    "Tällaisissa tapauksissa autolle voidaan laskea ns. jälleenrakennusarvo. Tämä perustuu auton rakentamiskustannuksiin, eli lasketaan yhteen hankitut osat, materiaalit, käytetyt omat työtunnit sekä ammattilaisilta hankitut työtunnit. Ainoastaan tällä tavalla erikoisrakennetulle autolle voidaan saada järkevä hinta-arvio myyntiä tai esim. vakuutusta varten." Kopioituna classic datan sivuilta :)
     
    Visa tykkää tästä.
  6. Aukustus

    Aukustus 3rd gear

    Merkkiä en valitettavasti muista, mutta joku tarvikeliikkeen yleismalli oli. Itse pidän remmivetoisen flektin etuna myös sitä, että se liikutttaa ilmaa jatkuvasti pellin alla jäähdyttäen pakosarjoja ja tuulettaen käryjä jne. Eli, en kuulu sähköflektien faneihin :D
     
    Ftw- tykkää tästä.
  7. Aukustus

    Aukustus 3rd gear

    Kirjoitellaampas tännekin kuulumisia. Vein auton syksyllä kuntoarvion jälkeen talvisäilöön, enkä ole kuin kerran sitä joutanut käydä puuhastelemassa sen jälkeen paikan päällä. Eipä siinä toisaalta kyllä mitään isompaa olekkaan. Sisustan kasasin lähes loppuun, eli ovipahvit ja kynnyslistat jne. Ikkunalistat osoittautuivat kahta lukuunottamatta rosterilistoiksi, eli yritin niitä kiillottaa. Ei niitä vaan saa enää pelastettua, naarmut on niin syviä ja muutenkin listat joka suuntaan mutkalla. Pitänee siis tilata uudet listat jenkkilästä. Ihanan kallista moisista käikäleistä, ei 500€ riitä rahtien kanssa :eek: Pitää tutkailla mistä tilaan, Firebird Centralilla aika kömpelö se tilaushomma, kun ottavat hirveät rahtiennakot ja palauttavat sitten kun jaksavat, jos palauttavat.

    Vanteet on odottaneet kontituspaikalla tyhjää konttia jo tovin, konteista uupelo. Eiköhän ne sieltä helmikuun aikana matkaan lähde.

    Eilen tuli Oulun American Car Clubilta sähköpostia, että Pontiac on hyväksytty kevään Oulun American Car Showhun :cool: Eli saa tässä jo heräillä tekemään loput vähäiset hommat alta pois, kevät tulee äkkiä!

    Jos on jollakin hyväkuntoiset ikkunalistat joutilaana, niin olen kiinnostunut. Myös naarmuttomat sivulasit, etenkin kuskin lasi kiinnostaa ja sellaisia saa tarjota.
     
    Muokattu: 1.2.2022
    Lemmu, Visa, JYR ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  8. Esaa

    Esaa Gearhead

    Mirkalla on lasinkiilloitus tahnaa!
    poistaa oikeesti naarmuja kun vaan jaksaaa kiillottaa.
     
    isalmela tykkää tästä.
  9. Aukustus

    Aukustus 3rd gear

    Ei tuossa kyllä ole paljoa hävittävääkään jos kokeilee. Joskus lasiohjureiden pehmusteet kuluneet puhki ja lasit hanganneet rautoihin, josta sitten syvähköt naarmut.
     
  10. Esaa

    Esaa Gearhead

  11. Aukustus

    Aukustus 3rd gear

    Tulee keväällä / alkukesästä nuo nykyiset snowflaket myyntiin. Luovutus vasta kun uusi rengassetti on auton alla, toivottasti viimeistään toukokuussa. 800€ kantturoissa pyörinyt vastaavissa hinnat, mitä välillä niitä myynnissä ollut.
     
  12. Aukustus

    Aukustus 3rd gear

    [​IMG]

    Piti käydä Ponua morottamassa hänen talvipesässä, kaikki kunnossa :) Otin listojen kiillotuksen kanssa vähän rajummat konstit käyttöön, nii alkoi homma tapahtumaan. Viilalla rajuimmat naarmut tasaiseksi, ja siitä 120 hiomapaperista hienompaan, aina kohti +1000 karkeuksia. Ei oo rosterin kiillotus hätäisen miehen hommaa, alumiinin sentään kohtuudella kiillottelee. Vanteet vieläkin jenkkilässä odottelee laivaa, nyt jo sentään kontissa ja satamassa. Jännäksi menee kerkeävätkö Suomeen ennen äitienpäivän American Car Showta Oulussa. Jos eivät kerkeä, niin perun varmaan oman osallistumisen, ellen jostain saa hienompia Pro Touring lainavanteita.
     
    rekkamies, Seevu, isalmela ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  13. Ace66

    Ace66 3rd gear

    Edelleen odotellaan niitä kevätauringon loisteessa otettuja kuvia maalipinnasta.;)
     
  14. Aukustus

    Aukustus 3rd gear

    Kiinnostaa itseäkin luonnollisesti kovasti nähdä kirkkaassa valossa, sitä ei syksyllä ollut enää tarjolla kun viimeksi ulkona oli :D
     
    Ace66 tykkää tästä.
  15. Tamino

    Tamino 1st gear

    Teippaa ikkunalistat satiini mustaksi, tuo autoa hitusen moderninpaan suuntaan tuon upean värin kans
     
  16. Aukustus

    Aukustus 3rd gear

    Tuokin oli mielessä, ennen kuin aloin listoja kiillottamaan, mutta ei enää näillä niiden kiillotukseen käytetyillä työtunneilla ole vaihtoehto :D
     
    isalmela, esmi ja Inlinee tykkäävät tästä.
  17. Aukustus

    Aukustus 3rd gear

    Ponu haettu talvisäilöstä ja talven pölyt huuhdottu pois. Nyt pääsi ensimmäistä kertaa kunnolla näkemään auringossa tuon värin, tykkään :cool:

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    Vielä vähän viimeistelyä, listojen asennusta yms ennen näyttelyä. Vanteet ovat kontissa vielä tulossa, mutta ensi viikolla pitäisi saapua.
     
    rekkamies, Seevu, pe-le ja 14 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  18. Ace66

    Ace66 3rd gear

    Todella hieno on tuo sävy!:)
     
    Aukustus tykkää tästä.
  19. Racemus

    Racemus 1st gear

    Paljos muuten ponussa on voimaa? Ootko käyny dynossa mittaamassa tehon?
     
  20. Aukustus

    Aukustus 3rd gear

    Peruspirteä cruisailumotti, varmaan jotain 370hp kantturoissa. Ei ole penkissä käynyt, mutta mitattujen kansien virtauksien, nokan ja puristusten perusteella. Joku voisi sanoa että enemmänkin, mutta itse en jaksa uskoa. 67 vuoden 400 lohko RAM Air IV nokalla, #16 kannet yms perus törsteet.
     

Kerro tästä muillekin!