Finn US

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Iiro, 10.9.2021.

  1. tero79

    tero79 3rd gear

    kyllä se sieltä parissa päivässä tulee.. jos vaan on miehitystä et ehtivät purkamaan kontin kun joulun alusia pukkaa. :)
     
    karra ja arskazone tykkäävät tästä.
  2. karra

    karra Double Gearhead

    No hyvä. 13-16 joulukuuta ois mahdollisuus lähteä trailerilla hakemaan. Ois vaan kuiva keli niin ei saisi teksasinpelti suolaa niskaan. Plan B on kuorma-auto mutta se on vähän kalliimpi, ja menisi sitten 20.12. alkavalle viikolle.
     
  3. Ace66

    Ace66 3rd gear

    Sama mietinnät täälläkin kuin Karralla...ens torstaina 9.12 pitäis olla kontti satamassa niin eiköhän sen sitten seuraavalla viikolla pääsis noutamaan?:)
     
    karra tykkää tästä.
  4. tero79

    tero79 3rd gear

    kannattaa toimiston mukavalle likalle soitella ja vielä varmistella ennen ku pukkaa isommasti kalustoo varaukseen tai lomapyyntiä työpaikalle.. omasta kokemuksesta.. vaikka trackingin eta näyttää jotain ni se saattaa pätkän venähtää ennen ku hämiksen tontilla.. :)
     
    karra ja arskazone tykkäävät tästä.
  5. Ace66

    Ace66 3rd gear

    Mulla olis ennakkotietojen mukaan kontin purku Hyvinkäällä eikä Hämiksessä...onko jollain hajua mikä toi mesta vois olla?Joku rahtiterminaali?Cambrian toimesta auto tulossa.
     
  6. T5

    T5 Gearhead

    Us- Trading. Olisikohan nikki @impala1968 ?
    Nimiä en viitsi tänne laittaa.
     
  7. karra

    karra Double Gearhead

    Arvio palasi takaisin 17.12. päivämäärään ja lopulta kontti saapui maahan 20.12. On 22.12. purettu, tullattu ja laskutkin maksettu. Pitäs saapua ostos (= joululahja) tänään kuorma-autolla kotiin.
     
  8. Ace66

    Ace66 3rd gear

    Joo,ei mullakaan tuo 10.12 pitänyt vaan 20.12 oli satamassa,eilen noudettu ja just auto trailerilla ja nokka kotia kohti.Joululahjat on nyt saatu.:D
     
    impala-63 ja isalmela tykkäävät tästä.
  9. karra

    karra Double Gearhead

    Sama täällä, äsken työnnettiin härveli talliin. Tuli konelavalla eikä tiet ollu märkiä. Hyvää joulua kaikille!
     
    sepi-ukko, impala-63 ja Ace66 tykkäävät tästä.
  10. Blumppu

    Blumppu 1st gear

    Mites on porukalla viime aikaiset yhteydenpidot Petterille onnistuneet? Ei vastaa mihinkään yhteydenottoihin.
     
  11. Ei taida petteri keritä paljon vastailemaan. Mikko yleensä vastaa, mutta on nyt lomaillut.
     
  12. Swinger71

    Swinger71 Gearhead

    Mikolta sain toissa viikolla taas jälleen kerran 10+ tason palvelua!
     
  13. karivanner1

    karivanner1 2nd gear

    Mulla lähti auto toukokuussa ja tuli heinäkuun alussa suomeen. Ei ollu mitään ongelmia, yhteydenpito ym. tuli automaattisesti. Aikataulut piti ym.
     
  14. Ahmatti

    Ahmatti 1st gear

    Onko täällä olevilla kokemuksia tavarasta jotka häviää tai vaurioituu matkalla? Lähinnä korvauksien yms. suhteen kuinka pitkään meni tai mikä edes olisi kohtuullinen aika käsitellä asia?

    Omalle kohdalle osui ikävä sattumus, kun viikkoa ennen laivan lähtöä moottoripyörä varastettiin Houstonin terminaalista. Tämä sattui elokuun puolen välin paikkeilla ja edelleen tapaus auki.
     
  15. tero79

    tero79 3rd gear

    Avaatko hiukan enempi tarinaa.. auttaisi ehkä asiaa..
     
  16. Ahmatti

    Ahmatti 1st gear

    Mitenkä pitäisi enemmän avata?

    En ihan spesifisti lähde kirjoittamaan kun homma kesken. Jo alussa päätin, etten lähtisi somessa sen asiaa käsittelemään, ainakaan keskeneräisenä. Mutta kuten tuossa aiemmin kirjoitin, pyörä varastettu terminaalista ja kolme kuukautta mennyt, eikä asiaan ole tullut ratkaisua.
    Lähinnä ekassa viestissä kysyinkin, onko vastaavia, vaikka pienemmän mittakaavan katoamisia/vaurioitumisia tiedossa ja kuinka pitkään venynyt käsittelyt, yms. ?
    Kertoman mukaan ei ole vuosiin ollut vastaavia tapauksia, mitä minulle osui kohdalle. Mutta varmasti jotain pienempää, tms. ollut ja kuinka sujuvasti tai missä ajassa ne on käsitelty.

    Keissi mennyt siis jokseenkin näin:
    Heinäkuussa löysin sopivan pyörän merkkiliikkeestä, liikkeen myyjän kanssa normaalit jutustelut ja kun alkoi vaikuttamaan että siinä on yksilö jonka ostan, otin Finn-US -firman hoitaman oston ja rahdin suomeen (olin jo aiemmin tiedustellut heiltä hinnat, yms., kuten myös parilta muultakin vastaavalta toimijalta). Rahojen siirto Finn-us:lle ja he hoiti maksun, sekä järkkäsi kuljetuksen heidän käyttämään terminaaliin (Houston, TX). Kerkesi tulla elokuun alkupuolella laivaus-/seurantalomake ja tosiaan viikkoa ennen laivan lähtöä oli varkaita käynyt terminaalissa ja pyörä lähtenyt varkaiden mukaan. Käsittääkseni vieläkin odotellaan terminaalin vakuutusyhtiön päätöstä, tms.
    Yhteydenpito on ollut sujuvaa Finn-us kanssa ja vastattu kun kysytty onko tullut lisäinfoa, tms.


    Itsellä suurimpana harmituksena toistaiseksi on aikataulun (pyörän hankinta) venyminen ja ensi kaudelle pyörän saaminen ajoon alkaa näyttämään epätodennäköiselle. Riippuen toki asian ratkeamisesta ja miten löytyy tilalle uutta. Varastettua pyörää tuskin ikinä tulee löytymään. Toki vin.numero on "haussa" (rikosilmo tehty myös Suomeen ja sitä kautta saatu vin hakuun). Olen seuraillut erilaisia myyntikanavia, yms., jos tulisi esiin. Mutta näitäkin on niin tuhottoman monta, että ei kaikkeen riitä aika/motivaatio. Sekä varmastikin varastetulle tavaralle on paremmat myyntikanavat kuin julkiset myyntipaikat.
     
  17. jorkkeri72

    jorkkeri72 Gearhead

    kaitpa tuollaset on aika tapauskohtasia eikä niihin osaa kukaan varmaankaan antaa mitään aikataulua???
     
  18. tapsah

    tapsah 2nd gear

    kyllähän täältä on aina joku löytynyt joka tietää asian kuin asian paremmin, tosin suurimmat tietäjät tais lähtee sinne kellariin vai mikä oli, siellä varmaan löytyy useampikin joka tietäis heti.
     
  19. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Onneks teitä kuitenkin jäi vielä tämän palstan tarpeisiin.
     
  20. tero79

    tero79 3rd gear

    No perskules! Kuulinkin tosta rötöstelystä taannoin. Harmillinen juttu. Finn-us:n porukka kyllä tosiaan hoitaa kaiken asiallisesti ja vastailee varmasti. Ite olen asioinu heidän kanssaan todella paljon ja aina homma toiminu.
    Mulla ei ole mitään koskaan hävinny joten suorilta en voi vastata.. Mutta sen verran jenkkien kanssa pelanneena voin sanoo, että tossa sun tilanteessa voi mennä todella kauan.. Ja saattaa olla että sun fillari on jo atomeina.. Toivotaan että saat vastauksia mahdollisimman piakkoin.
     
    arskazone tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!