Mistä turvavyömateriaalia?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Concarne, 11.11.2021.

  1. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Tietääkö joku löytyisikö GM:n -60 luvun mallista vyömateriaalia lähempää kuin Jenkeistä tilaamalla? Pitäisi saada -68 Cadillaciin punaiset vyöt. Vyö on 2" leveää ja tuon ajan mallin mukaan sivuilla kapeammat raidat ja keskellä yksi leveämpi. Hyvinkäältä kysytty, ei ollut.
     
  2. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

  3. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

  4. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Voi tietysti tilata mutta kestää kauan ja lähetys suhteessa materiaalin hintaan maksaa paljon. Tosin tuon linkin takana olevissa on soljet mukana eikä vyötkään ole oikean näköiset. Nuohan ei ole -54-77 style vaikka kuvauksessa niin väitetään. Jenkeistä kyllä löytyy oikeaakin vyötä metritavarana. Ajattelin vain jos löytyisi lähempää niin saisi nopeammin työn alle.
     
  5. amcars

    amcars Gearhead

    Googlaa Turvavyö Oy
     
  6. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Tuossa aloituksessa jo sanoinkin, että Hyvinkäältä on kysytty eikä ole. Sattui löytymään ebaysta koko sarja alkuperäisiä punaisia vöitä halvalla kunhan vain paketti löytäisi tiensä Suomeen. Sieltä ne oli tilattava kun ei tuntunut mistään löytyvän.
     
    Muokattu: 3.2.2022

Kerro tästä muillekin!