Autoilijoiden ja koko suomen alasajo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mietmi-3, 14.1.2021.

  1. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Miksi?
     
  2. Retem

    Retem Gearhead

    Tämäkin kannattaa lukea ihan ajatuksella:
    https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008604171.html

    Pitäisikö viimein kansalaisen muuttaa äänestyskäyttäytymistään seuraavissa vaaleissa, vai onko tämä niin sadisti, että haluaa itsensä ruoskittavan ja kurjistettavan edelleen?
    Olemmeko todella niin tyhmiä että hyväksymme nykyiset tulonsiirrot ulos maasta ilman protesteja.

    Itsellä on jo mittarissa riittävästi, joten ollaan jotenkuten kuivilla, mutta hartaasti toivon että myös jälkikasvulla olisi hieno elämä edessään eikä pelkkää veronmaksua ja kurjuutta.
     
    malvasto, palotila, vanilla ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  3. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Noh, kun nää ns.perinteiset työväenpuolueet demarit ja vasemmiston johtopaikat ja ykköspoliitikot on käytännössä vihreitä, niin aika lailla sen takia mennään vihreiden talutusnuorassa. Keskusta kun yrittää olla citypuolue, niin nekin menee sen mukaan mikä on tätä päivää ja tekee mitä vaan että sais kaikki äänet, joten vihreät arvot on heistäkin hyviä.
     
    vanilla tykkää tästä.
  4. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Nyt vissiin maksetaan jotakin sekoitevelvoitetta. Öljypohjaiseen polttonesteeseen sekoitettava on kotimaista puuta tai elintarvikejätettä tai vastaavaa - jalosteena. Toivottavasti sillä jalosteella on työllistävä vaikutus, koska silloin tämä lisäke voi maksaa itse itseään.
     
  5. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    tasa-arvoa autoilun kanssa, vissiin.
     
  6. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Valitettavasti tulevaisuuden ennustaminen on nyt liiankin helppoa edessä on pelkkää veronmaksua ja kurjuutta.
     
    vanilla, Swinger ja Seevu tykkäävät tästä.
  7. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Enempi vähempi vuodesta 2009 alkaen on kerätty tuleville sukupolville veronmaksua ja kurjuutta ottamalla syömävelkaa "elvytykseen". Jos tulevan budjetin 7 miljardia UUTTA VELKAA maksatettaisiin vaikka bensiinin ostajilla ja oletettaisiin vielä, että sitä menisi edelleen kaupaksi samalla tavoin, niin ei olisi kuin "vitonen" lisää litrahintaan. Mä en tarkastanut ihan tarkkaa vuotuista määrää. Aeimmin oli 1,4 miljardia litraa vuodessa Suomessa.

    Työttömiä on 270 tuhatta. Toissapäiväisen teksti-tv tiedotteen mukaan noista on 136 tuhatta semmoisessa kannustinloukussa, ettei kannata ottaa työtä vastaan. Lukee tämän niin, että etuudet vähenee, kun tienaa vrt että pysyy toimeentulotuen piirissä. Jos tätä ei saada millään konstein muuksi, niin kurjistus jatkuu ja pahenee.

    Nostetaan palkkoja? Mä niin toivoin, että Hakaniemen ammattiliitot ja työväkeä lähellä olevat puolueet olisivat ostaneet Kaipolan paperitehtaan ja jatkaneet tuotantoa sen asemasta, että se tehdas suljettiin. Eivät ostaneet. Neuvoivat UPM:ää jatkamaan tehtaan toimintaa. Siinä kaikki.
     
  8. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Ei noita tehtaita välttämättä oltaisi myymässä, vaikka olisi ostajakin, kun halutaan purkaa markkinoilta ylikapasitettia. Ei ainakaan sellaiseen hintaan, jonka ostajat olisi valmiita maksamaan.
     
  9. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    tuntuu suomessa pärjäävän ilman töitä,nyt jo neljäs kokelas lopetti,olisi vakipaikka mutta ei työnteko näytä nyky,nuoria aikuisia kiinnostavan.
     
    Stang_81, palotila ja vanilla tykkäävät tästä.
  10. teddy99

    teddy99 Gearhead

    Voi voi kun sananvapaus on vaikea laji nykysuomessa.
    En kannata eloapinoita, enkä foliohattu convoyporukkaa, mutta tälle videolle, tai näille haastateltaville sai vedet silmissä nauraa, kun näin avoimesti tyhmyytensä TV:ssä haluavat tuoda julki. Hieno asia, että sentään Iltalehti on julkaissut tapauksesta uutisen:
    https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/dcceff09-cfd3-4587-8b75-941b97001182

    Ylen epätoivoinen sensuuriyritys ei tuottanut tulosta, vaan toi asialle lisää julkisuutta: Videoa levittää jo muut mm. youtubessa:

     
    Muokattu: 11.2.2022
    mach71, Seevu ja Isamu tykkäävät tästä.
  11. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Heh, vanha kunnon reporadio. Edelleen kunnolla punainen, mutta höystetty nykytrendin mukaan vihreällä..

    Surkeaa YLE, surkeaa. Vain kommarivaltioissa ja Venäjällä tällainen menee enää läpi. Eikö YLE oikeasti tajua tätä naurettavavuuttaan vai onko tosiaan niin, että YLE ei välitä.
     
    mach71, palotila ja litres tykkäävät tästä.
  12. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Kiitos vinkistä! Convertterin avulla jemmasin tuon videon koneelleni turvaan valemedian vaiennusyrityksiltä. Melko tyypillistä Ylen Helsinkikeskeistä skeidaa.
     
  13. Retem

    Retem Gearhead

    Ei tajua eikä välitä, koska Reporadio saa rahaa pakkoveron kautta. Fyrkkaa tulee ja indeksikorotukset rullaa, oli ylenannin taso mikä tahansa.
     
    vanilla ja Swinger tykkäävät tästä.
  14. jpalvima

    jpalvima 3rd gear

    Jep tämä oli asian ydin
     
  15. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    Hyvä että toit tämän videon julki tännekkin. Niille ketkä on lukenut ikänsä tiedonantajaa ja demokraattia se on varmasti tuttu ja turvallinen valinta uutislähteeksi edelleen ja ideologia on iskostettu jo Kekkosen aikaan.
    Näinä aikoina on vaan helpompi jäädä kiinni paskan jauhannasta ja kaksinaismoraalista kuin ennenaikaan.
    Tällaista on se kansallinen agendajournalismi ja siitä maksetaan Liki 600 miljoona euroa vuodessa halusit tai et. Niille ketkä tätä ylen journalismia ja uutisvirtaa seuraa kriittisesti se näyttäytyy hieman karrikoiden liki saksalaisen -30 luvun kansanradiona.
    Edit. No ehkä ei vielä kansanradio. Reporadio kuvaa toistaiseksi paremmin mutta että Yle poistatti tämän klipin youtubesta? Sananvapaus, cancelkulttuuri -> Volksempfänger
     
    Muokattu: 11.2.2022
    Swinger tykkää tästä.
  16. max

    max Double Gearhead

    YLE on uskomatonta mutta totta,edelleen vahvasti vasemmistolainen diktatuurinen laitos, joka pitää sitä edelleen selvänä, että on arvostelun ulottumattomissa.
    YLE ammentaa edelleen toimintamalleja edesmenneistä Itäblokin maista.
    Minkäänlaista itsekritiikkiä ei sallita YLE:n toimittajakunnalta.Tämän jos tekee niin ei hyvä heilu.
     
    mach71, Seevu, Swinger ja 1 muu tykkäävät tästä.
  17. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Ei tarvitse hakea YLElle verrokkia kansallissosialistien ajoilta. Rossia1 itänaapurissamme riittää. Sotaan yllyttävää ja valmistavaa propagandaa tulee sen verta runsaasti että voi melkein lyödä vetoa siitä milloin taistelutoimet alkavat.
     
  18. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    Ei niin paljon pahaa, ettei jotain hyvääkin. Positiivista että sanomamedian joillekkin toimittajille annetaan lupa julkaista tällaisia asioita monen vuoden tukahduttamisen jälkeen. Sama pätee uutisointiin pk-seudun jengirikollisuudesta mikä on ollut myös tabu poliittisen korrektiuden vuoksi. Liittyen siis iltalehden uutiseen.
     
    Muokattu: 11.2.2022
    maxvo2 tykkää tästä.
  19. chevytb02

    chevytb02 Gearhead

    Eikö eloapinat tarttuneet kolan ja lapioiden varsiin puhdistaakseen kevyenliikenteen väyliä, ihme nännijöitä.
     
  20. vanilla

    vanilla Gearhead

    Jotenkin kummastuttaa mihin ollaan menossa.... Kaikki kielletään viher,vasemmisto touhulla jota kepulit myötäilee... Ja velaksi kaikki, Velkakello.fi ja suomen negatiivinen kauppatase kertoo kyllä missä mennään... Kukahan äänestää# Harakka Lintua"," Annikka vaarilla on saaria" tai viherpiiperöitä, nyky menoa... Jos ei oo rahaa niin mene sossun luukulle, elinkustannukset kasvaa vaikket harrastaisi mitään, jotenkin tämä eurostoliitto muistuttaa Neuvostoliittoa joka hajosi, ja nyt tätä savijaloilla keinuvaa eu himmeliä tuetaan kaikin keinoin hinnalla millä hyvänsä.../ Ilmastovouhotuksella kaikin keinoin ja puliveivari maita, Minä en ainakaan aio noin 57 vuotiaana tukea tätä hulluutta.... Vapaakauppa on jees jota kannatan, mutta miksi tätä eliittiä pitää tukea,,,, ja huonosti hoitaneita maita / muita puliveivari maita. Suomi on vaan maksumies tässä touhussa.... Mutta Tytti T esim suuttui kun joku aatteli suomalaisten etua, Euroopan etu on ykkönen tämän daamin mukaan...Nyt jos työläisperheen poikana äänestäisin " sekoomusta" sittenkö se muuttuisi... Oon äänestänyt Persuja ja oon veronmaksaja sähköasentaja, mikään ei oo muuttunut... Seuraavaksi puolueeni on nukkuvien puolue... Mulla on kolme Jenkkiautoa ja ( yksi+ yksi käyttöautona) "uutta vatkainta/sähköhammasharja autoa ei oo varaa ostaa... Mulla on 2-Lasta/ 3 lasten lasta, en aio tässä iässä ruveta kolmea työtä tekemään jotta pärjätään normi arjessa. Mulla on Öljylämmitys ja löpöä on ostettava....Lapsenlapseni huolettaa, mutta muuten elän fiilispohjalta. Eläkeikäni on 65V +2kk mutta 59 V aion lopettaa työt jotta ekalla lapsenlapsella on henkilö joka laittaa hänet epulle... Siinä on mulle oikea työ VersuS kuunnella kitinöitä työmaalla sähköasentajana vuodesta 1983.Sitten alkaa loppuelämä toivottavasti :)
     
    hartsa69, mach71, Seevu ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!