Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    Paha sanoa. Muutama vikko sitten se oli "vaan" 2900e ja tehoja n.380hp :D
     
  2. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Mä voin lyödä rahasta vetoa että tosta ei tule koneesta edes 250hv ulos, hyvä jos 200.

    Allaoleva on täyttä spekulointia.

    Astroahan ei saannu 307:lla tehtaalta joten siinä on jostain pystyynruostuneesta lepästä ongittu kone.

    Siihen on tehty täys konepoka -> kaikki uudet rebuilder-männät on matalammalla tappikorkeudella -> quench kasvaa ja puristus laskee, myös perus kansipahvit on paksumpia kun orggikset oli, ei varmasti ole sijoitettu satoja euroja MLS-pahveihin valikoidulla paksuudella, tai laskettu deckkiä -> taas quench kasvaa ja puristus laskee.

    Erikoiskannet.. Villi veikkaus, siinä on ollu swirl-port kannet, jotka vaihdettu vaan vanhempiin isompikanavaisiin "traditionaalisiin" kansiin. Tähän vielä joku iso ränttätänttä-nokka niin avot, soppa on siinä. Ei kule mihkään, ja vie julmetusti bensaa. Hommanhan toki kruunaa säätämätön perus edeli/ hollikka.

    Voin myös olla täysin väärässä.
     
    Isamu tykkää tästä.
  3. Solvent

    Solvent 3rd gear

    https://www.nettiauto.com/chevrolet/astro/12738488

    "Erikoiskannet, venat, nostajat ja nokat joiden tiedot selviää vasta kun aletaan tosissaan kauppaa tekemään".

    Voi v*ttu mitä p*skaa. En nyt sano, että joka ilmotuksen tarvis täydellinen olla mutta joku opetuspaketti näiden tekemiseen varmaan tarvis olla ennenkuin saa painaa "julkaise ilmoitus"-nappia
     
    Muokattu: 7.3.2022
  4. tapsah

    tapsah 2nd gear

    eiköhän ne irto korit tullu pää-asiassa itä rannikolta, nyström ym toi floridasta, liika aurinkokaan ei tee hyvää varsinkaan pehmyt tavaralle rooppiset sateet...enivei mulle on ihan sama missä kukakin autoonsa tai ihan mitä vaan pitää, ei kuulu mulle enkä asiasta vaivaa näje.
    aivan turhaa jauhamista.
     
  5. f34

    f34 Double Gearhead

    Pitää antaa vähän anteeksi kun myyjä on Forssasta ja uusii peruskoulun kuudetta luokkaa yhdeksättä kertaa.
     
    Hoovee ja kad_boost tykkäävät tästä.
  6. Isamu

    Isamu 3rd gear

    Jos astron myyjällä on sosiaalisen median läsnäoloa niin voin lyödä vetoa siellä lukevan "elämän kova koulu" ja stereotyyppisesti karjalalippis takaraivolla, tölkki kädessä ja rööki huulessa.

    Ei jatkoon.
     
    karivanner1 ja kad_boost tykkäävät tästä.
  7. KKOSKINEN

    KKOSKINEN Gearhead

    Olisi joskus mukavaa nähdä ilmoitus jossa on studiotason kuvat, 100% oikeat tekniset detalit, Ne ainoat oikeat vanteet ynnä muut tarvikeosat. Hinta tietysti myös ostajaystävällisen halpa.
     
    Naukkis ja Seevu tykkäävät tästä.
  8. leivonharri

    leivonharri Gearhead

  9. Isamu

    Isamu 3rd gear

    Kyllä tällaisiakin ilmoituksia on paljon, mutta oman kokemukseni mukaan erityisesti jenkkipuolella todellinen harvinaisuus.

    Muutaman kerran aihetta spekuloitu mistä johtuu ja ehkä kun harrastajien keski-ikä hieman korkeampi niin koetaan netti-ilmoituksen teko jotenkin hankalaksi/vastenmieliseksi eikä sen takia siihen jakseta panostaa.
     
    Seevu tykkää tästä.
  10. Rytari

    Rytari Gearhead

    Peeaa tykkää tästä.
  11. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

    Peeaa tykkää tästä.
  12. Rytari

    Rytari Gearhead

    Niin, kai se on aika asiallinen myös ukrainan lapsillekkin
     
  13. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

    Vaikea sanoa kun ei ole tuttuja ja sukulaisa siellä.
    Joten luotan tietoosi.
     
    viikinki75 tykkää tästä.
  14. leivonharri

    leivonharri Gearhead

  15. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Hieno on kuvista katottuna kunnoltaan,kuplakatothan täällä aika harvinaiseksi jääneitä GM erikoisuuksia mutta tässä taas luettu Hemmigsin huutokauppahintoja ym hintaoppaita maailmalta kääntäen dollarit euroiksi unohtaen missä ollaan ,bensanhinta ym näkymät.
    Jos ois orkkis 348 /409:llä ja tuossa kuntoluokassa niin ymmärtäisi haaveet mutta kun ei oo ja sittenkin olisi numerot täsmättävä sekä löydyttävä se neula heinäsuovasta eli paksun pussin omaava ostaja.
    Onnea ja menestystä tokikin,hieno kärry.
     
    Muokattu: 10.3.2022
    three hundred tykkää tästä.
  16. 1320

    1320 Gearhead

    Eihän tuo ole Bubbletop, vaan "tavallinen" 2D Coupe Impala (joka toki ei ole täällä pohjolassa kovinkaan tavallinen, etenkään jos kyseessä olisi Suomiauto).
    Bensanhinnasta senverran, että onhan se pirun kallista, mutta tuollaisella alle 100 000 mailia ajetulla selviytyjällä tuskin kukaan ajelee niin paljoa että sillä bensanhinnalla oikeasti olis jotain merkitystä. Muutaman tuhat kilsaa jos ajelee vuoteen, niin se on aikalailla sama onko bensanhinta 1,50€/litra vai 2,20€/litra, se on vielä pieni kuluerä kaiken muun rinnalla. Sitten toki jos ajelee enemmän niin se on asia erikseen, itsellä tuli viimevuonna 27 000 kilsaa '64 Ramblerilla, ja varmaan jollain muulla autolla ajamalla olis päässytkin jonkun verran halvemmalla. Mutta senhän takia siellä töissä käydään ettei tartte millään prkl:n nykykotterolla ajaa.;)

    Todella hieno autohan tuo on, ja mikäli on oikeasti noin hyvässä kunnossa ja vähillä maileilla, niin en pitäisi hintaa ihan poskettomana. Ehkä tosiaan vähän kallis, mutta ei tuollaista alle kolmen kympin saa tuossa kunnossa mistään.

    Joka tapauksessa, erittäin hieno Impala, itselle vielä 283+manuaali kruunaa kokonaisuuden. :odcool: Olisi hieno cruisailla tuollaisella.


    Hieno Caprice Farkku oli kanssa tyrkyllä, kohtuu ehjä ja räpeltämättömän oloinen yksilö vaikka pientä kulumaakin tietysti on. Jos keulilla olis ollut bensakone niin olis voinut jopa kiinnostaakin, mut omasta mielestä tuo on yksi viimeisimmistä autoista missä nokileka on ok... Muuten varsin asiallinen laite järkevään hintaan. Toivottavasti päätyy hyvään kotiin eikä päädy tuhottavaksi "lauluautona"...
    https://www.nettiauto.com/chevrolet/caprice/12727962
     
    isalmela ja Inlinee tykkäävät tästä.
  17. Isamu

    Isamu 3rd gear

    Muokattu: 11.3.2022
    leivonharri, isalmela ja juko7 tykkäävät tästä.
  18. stroker56

    stroker56 Gearhead

  19. Peeaa

    Peeaa Gearhead

  20. redneck1

    redneck1 Gearhead

    Hinnoissa viimeiset mohikaanit on kyllä ainakin ollut. Viimeiset Capricet, Custom Cruiserit, Roadmasterit ja Fleetwoodit on kaikki pitänyt arvonsa. Olen jopa sillä ajatuksella etteivät vähänkään paremmat ikinä ole edes menettänyt arvoansa pohjamutiin, vaikka maine saattaa mennä yli-ikäisten käyttöautojen kastiin. Toisin varmaan olisi jos tuotanto olisi jatkunut.
     

Kerro tästä muillekin!