Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja pete78, 15.7.2007.

  1. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Romutuspalkkio nosti kaiken katsastetun sonnan hinnan tonniin.
     
  2. BHN

    BHN 1st gear

    Tämä käytettyjen autojen hintojen nousu on kyllä mielenkiintoinen ilmiö. Mielestäni kymmeniä prosentteja noussut riippuen hintaluokasta.. Vaikuttaako siihen korona? Uusien autojen saatavuus? Mikä?
     
  3. stratusdriver

    stratusdriver Gearhead

    Hoovies Garagea, 100% Jakea ja muutamaa muuta youtubistia seurannut ja käytettyjen hinnat on olleet jenkkilässäkin nousussa ja olisiko ilmiö levinnyt tännekkin? Osittain uusien toimitusongelmat ja ehkäpä vanhempien eli about 2000-luvun vehkeiden "yksinkertaisuus" eli vähemmän elektroniikkaa ja täten enemmän luotettavuutta nostaa hintoja. Toki 80 ja 90 luvun pick upit tuntuvat olevan ihan käsittämättömissä hinnoissa ameriikassa.

    Ja varmasti edellä mainittu romutuspalkkio nostattaa hintoja.
     
    Muokattu: 17.3.2022
  4. always bb

    always bb Gearhead

    Taas hyvä esimerkki, tosta tutun rakentamasta monzasta on kanssa tullut kiertopalkinto uudellamaalla oli myynnissä 15.000 sitten seuraava 17,900 nyt viikossa kivatautot hinta 21,500. Kyllä on auto parantunut kovasti viikossa
     
  5. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Pitäskö auto-, antiikki- tai vaikka talokauppiaan koittaa myydä tuotteitaan voitolla vai tappiolla..?
     
  6. Faihess61

    Faihess61 3rd gear

    Blocketissa on avo Cadillac myynnissä hintaan 3 195 000 kr, en tiedä meneekö voitolla vai tappiolla.
     
  7. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Vissiin kai markkinoiden mukaan. Siihen kun vaikuttaa kysyntä ja tarjonta. Visionäärit on erikseen. Ne rikastuu ostamalla kun muut myy halvalla ja myy kun kysyntä on kova.
     
  8. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Se yleensä monilta unohtuu, että jobbarin leipä on siinä raudassa kiinni...Ne tekee tilin ostamalla sen roippeen, kun chättiautoon ilmaantuu se alihinnoiteltu helmi ja se tavanharrastaja ruinaa vielä lupaa hallitukselta ostaa vielä yhden unelma raudan siihen pihaan kun halvalla sais.
    Jobbarilla on yleensä rahat jo olemassa, joten se helmi häviää nettiautosta nopeammin kuin moni edes ehtii reagoida siihen, että sellainen on sinne ehtinyt myyntiin tullakkaan. Esim. viime kesänä bongasin nettiautossa olevan siistin 58 thunderbirdin 12500€, 2 tuntia myöhemmin ilmoitus oli jo poistunut ja parin päivän päästä sama auto ilmaantui liikkeeseen pyynnillä 18500€. Myyntiaika on sitten tuolla 18500 hiukan pidempi...mutta onpahan sitten myyjällä hiukan tinkavaraakin, jos joku rupeaa sitä ostattelemaan, saa sitten ostajakin tuntea itsensä kunnon huutokauppakeisariksi kun saa reilummin tingittyä ja kauppiaallekin jää silti vielä meetvurstirahat hommasta.
    Ne halvat ja hyvät tuppaa viihtymään tuolla nettiautosssa alle vuorokauden, jos niissä on se hinta selkeästi harrastajalle ystävällinen tuotteen laatu huomioiden. Yleensä ne ilmaantuu noille samoille autoliikkeille myyntiin päivitetyllä hinnalla.
    Itse ajattelen, että ei se leipä helpolla tule noita jenkkejä kauppaamalla...ainakin jos laittaa ne pyynnit sinne hitusen yläkanttiin on aika pitkiä nuo myyntiajat kun ilmoituksia katselee. Samat vehkeet samoissa liikkeissä kuukaudesta toiseen.
     
    Kustom STW, litres ja isalmela tykkäävät tästä.
  9. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Elokuvassa Inside Man oli tämmöinen teoria että silloin pitää ostaa kun veri virtaa kadulla
     
    karra tykkää tästä.
  10. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Ilmottaudun itse ihmeelliseksi myyjäksi, koska hyväksyin ekan soittajan alakanttiin olevan tarjouksen Chevystä. Paikan päällä tosin, kun auto oli nähty ja koeajo suoritettu. Ja käteinen raha lapaan.
    (tämä on se oikea tapa)
    Ei kerinnyt montaa tuntia olemaan ilmoitus, kun ostaja sanoi tulevansa ostamaan, eikä katsomaan. Olin jo siinä vaiheessä ryyppäämässä. Mutta lähistöllä, joten pääsin autoa näyttämään.
    Nettitinkaajille olisin suoraan sanonut EI kiitos. Ja muillekin näkemättä tinkaajille.
     
    Seevu ja isalmela tykkäävät tästä.
  11. Vaari1960

    Vaari1960 1st gear

    Hyvin meni Viikinki kauppiaalla,minulla taas yhdestä autosta kerkesin usiamman tarjouksen hyväksymään,mut ei niitä ostajia sen näkynyt eikä kuulunut,,.
     
    viikinki75 tykkää tästä.
  12. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Näinhän se usein näitten nykyajan nettitinkaajien kanssa käy. Ei pysy "miehet" sanojensa takana.
     
  13. Wade-

    Wade- Gearhead

    En tiedä onko täällä ollu keskustelua Facebookin hienosta maailmasta, mutta pakko sanoa et siel on kyl hienoo ku jokainen "auto menossa paaliin, tarviiko joku osia tai koko autoa" muuttuu aina suljetuksi huutokaupaksi ja joku aina tarjonnut pelkästä 25v pihalla seisseestä moottorista mukamas 900€ (moottorin arvo oikeasti 200€ max) ja siitä lahosta koristakin pitäis sit yhtäkkii saada tonneja... Hohhoijaa, vois samantien sit laittaa siihen ilmoituksen että se on myynnissä siihen rahaan... Menee kaikkien aika hukkaan kun yritetään vedättää jotain ylikorkeeta hintaa paskasta. Omassa viimeisimmässä kokemuksessa kyseessä oli kaikenlisäksi 80-luvun euroauto....
     
    kari6767 tykkää tästä.
  14. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Teitkö asiaankuuluvat katoamisilmoitukset poliisille ?
     
    esmi tykkää tästä.
  15. isalmela tykkää tästä.
  16. Hai

    Hai Double Gearhead

    Jutun mukaan Heidillä on tiedossa auton nykyinen "omistaja" ja hallussa talvipyörät ja toinen avain.
    Nyt vaan Heidi stalkkaamaan autoaan ja sopivalla hetkellä ajaa omilla avaimilla kotiin.
     
  17. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Ei taida kannattaa. Saa vielä ite syytteen autovarkaudesta, vai mikä luvaton käyttöönotto onkaan nykyisin.
     
    cdv70 tykkää tästä.
  18. Forester

    Forester 1st gear

    Mitäs jos suoraan konttorille tekemään omistajanvaihdos takaisin omiin nimiin?
     
  19. Peeaa

    Peeaa Gearhead

    Tarttis varmaan varmenteen tai ilmoitusosan rekisteriin merkityn omistajan allekirjoittamana...o_O
     
    viikinki75 ja isalmela tykkäävät tästä.
  20. Forester

    Forester 1st gear

    Luitko tuon lehtijutun? Auton varastanut onnistui ottamaan auton omakseen turhan helposti, koska Trafi ei vaadi selvitystä edellisestä omistajasta.
     

Kerro tästä muillekin!