Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Ace66

    Ace66 3rd gear

  2. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Mä voisin harkita luopua vuotta nuoremmasta F-150 takavedosta. Bensakutonen ja automaatti. Hyvä ajoauto, mut hitsuutaito on ylläpidolle välttämätön. Ajatus oli ajaa tällä eläkkeelle asti, muttei se ole kiveen kirjoitettu. On uudet kesärenkaat ja yhden talven ajetut talvipyörät. Eikä tässä vielä kaikki; maalla ladossa on lasikuituinen lavakate. Uusittu mun vuosina laatikkoa, etunivelet, etujarrut, syyläri, tehostimen pumppu. Jonkin verran uusia kulutusosia mukaan. Eikä maksa yhtä paljon kuin tuo toinen! Leimassa kesään asti! YV
     
  3. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Hieno sävy. Mutta aika paljon vaikuttaa viimesilaukseen ruori, renkaat, vanteet, puuttuvat merkit sekä pyöräkaarien listat. En tarkkaan muista 442:sen vakio varustusta, vaikka joskus ´70:nen avo Cutlass on ollutkin frame offina, mutta eikös 442:ssa ollut sierain pelti ja "ralli"maalaus vakiona? Vai oliko ne optioita? Bucket seats oli ainakin ruksattava erikseen.
     
  4. Peeaa

    Peeaa Gearhead

    Eikä Cutlassissa ollut Chevyn kone...o_O
     
    el borrachitos, 455STW ja 6PPC tykkäävät tästä.
  5. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Peeaa tykkää tästä.
  6. 455STW

    455STW Gearhead

    el borrachitos tykkää tästä.
  7. peku123

    peku123 Gearhead

    Eipä tollaselle ole täällä vertailukelpoista yksilöä. Kyllähän nuoki hyvät varmasti maksaa jo jenkeissäkin. Täällä kaikki cäpit on raiskattuja paskoja,Pl ehkä muutama.

    Kuvissa ainakin oikeen siistin näköinen peli.
     
    juko7 ja isalmela tykkäävät tästä.
  8. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Olen nähnyt amerikan ihmemaassa 10K-15K pyyntejä siisteistä capriceista, mutta ne vaikuttaa olevan sitä Kyösti-tasoa, eli roikkuu myynnissä vuosikausia.

    Bring a trailerissa on ihan toteutuneita huutoja:
    https://bringatrailer.com/search/?s=caprice
    Realistinen hinta hyvällekin asettunee sinne 4K-8K dollarin väliin.

    Ei kauheen yleinen eläin amerikassakaan enää. Varsinkin, kun muistaa kuvia 80/90-luvun amerikkalaisista suurkaupungeista, kun capriceja on silmänkantamattomiin.

    Laatikko-Caprice on vähän niinkuin amerikan buffalo: alussa oli vaikea olla osumatta buffaloon, ampui mihin ilmansuuntaan preerialla hyvänsä, mutta kuoli se lopulta sukupuuttoon.
     
    SK-, juko7, redneck1 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  9. peku123

    peku123 Gearhead

    Jep. Pitäski yrittää ostaa oma ex cäpi takaisin..:D
     
  10. jahnu

    jahnu 3rd gear

    "Harvinainen pehmeäpenkkinen sedanicapraissi "
    Onks näitä sedaneita ollu kovapenkkisiäkin??
     
    SARKERI-71 ja Peeaa tykkäävät tästä.
  11. peku123

    peku123 Gearhead

    Eiköhän siinä ole autokauppiaalla käynyt pikku kämmi nyt :D
     
  12. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

  13. redneck1

    redneck1 Gearhead

    Joskus kyllä hyvätkin tuppaa menemään nopeasti kaupaksi, joskus taas ei. En kyllä muista USA:ssa olleen ainuttakaan autoa yli 3-vuotta myynnissä jos arvo on alle 50 000€ ja rahalle saa vastinetta.

    Halpoja Capriceja löytyy yllättävän paljon facebook marketplace sivustolta, kuten myös paljon muutakin mielenkiintoista hämmästyttävän halvalla.:odeek: Siellä autot harvemmin näyttelytasoa, mutta paljon siellä on autoja myynnissä. Autoja joita olen luullut jo harvinaisiksi löytyy sieltä melko helposti.:) Vaikuttaa välillä myös siltä ettei kaikkia automalleja laiteta edes nettiin myyntiin. Ne menee romuttamolle tai paikallislehtiin sekä myynti-ilmoitus lasiin. Amerikkalaisten auto bongaajien sivuja kun olen seurannut niin muutama malli jäänyt mieleen jotka on päätynyt romuttomoille ja kuulemma harvinaisia liikenteessä. Vanhat Chevy Luminat, mid 90s Buick Centuryt ja vanhat Toyota Camryt.
     
  14. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Näin vähän epäilinkin, mutta en jaksanut alkaa enempää asiaa tonkia :)
     
  15. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    jep, oli vaan niin itsestään selvyys, etten siihen tarttunut :)
     
  16. Peeaa

    Peeaa Gearhead

    Ajattelin että jos et huomannut :D
     
  17. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

    Myydään vanha kisa Lincoln. Voittanut vuoden 1954 Pan American Road Race ykkös- ja kakkospalkinnot ?? Ohoh.. No johan on peli. Olisi melkoinen juttu, jos tuolla autolla olisi saavutettu edes jompi kumpi sija kyseisessä kisassa.
    https://autot.tori.fi/vaihtoautot/lincoln/muut/90949517

    Ihan urpoja tuollaiset myyntilorut. Voisin itsekin samantasoisella triangle motors logiikalla laittaa oman harrasteautoni myyntiin mainoslauseella: paavin käytössä ollut. No paavilla on joskus ollut käytössä samanmerkkinen auto.... :wc: Mutta mitä sitten? Miten se liittyisi auton myyntiin?
     
    Peeaa tykkää tästä.
  18. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    Juurikin näin !!! Suomessa 23700 € pitkällä osamaksu haitarilla ja Ulkomaille 26800 € welaX !!!
     
  19. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

  20. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Toi on avo? Ei kait avo-autot (amerikkalaiset) esiintyneet noissa kilpailuissa kuin alkuparaateissa paikallinen "Miss Onvessa" takapenkin selkänojalla istuen?
     
    teddy99 ja Peeaa tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!