Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    En mä ainakaan kehtais tolla hintapyynnillä olevaa autoa myydä eteenpäin vuotavalla syylärillä. Mut sit taas tulee mieleen, et mitähän muuta "pientä" sieltä löytyy, jos ei edes vuotavaa syyläriä ole viititty korjata. Josta tulee sitten se seuraava, että tuo pienempi fordin kasi on sitten kallis rempata.
     
    isalmela ja Isamu tykkäävät tästä.
  2. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Tuntuu että katsastettu, V8-moottorinen 60-luvun laite alle kympin on tänä päivänä kohtuuhintainen... Ja laitettavaa on vanhassa laitteessa aina, eli ihan varmaan on muutakin kun vuotava jäähdytin, riippuen tietenkin miten tarkkaan kampaa :rotfl: Isoin virhe tuossa on kuitenkin nuo kammottavat Barzetta-tinavanteet, ne vaihtoon niin olisi ihan siistin näköinen auto.
     
    el borrachitos tykkää tästä.
  3. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    En ole ammattilainen, mutta mielipide on väkevä. Hinnat joko aivan päin vittuja ja/tai paskat ilmoitukset. Aloitetaan ensimmäisestä.
    Eukko myi Buickinsa sen verran nopeasti, ettei kukaan täällä näköjään ole ehtinyt edes reagoimaan. Soittoja tuli 1,5 päivän sisällä useita. Auto oli markkinahintainen. Ei kallis, ei halpa. Aikataulujen sovittamisessa duunien takia vähän säätöä, toinen paikalle päässyt vei auton. ’70 Buick GS350, match# tekniikka, yleissiisti käyttökunto, ilmoitus tarpeeksi informatiivinen, Hinta 21500€. Asialliselle ostajalle tinki siitä vähäsen.
    Sit toiseen knobbiin. Mä en jaksa arvuutella, kysellä ja kuunnella paskapuheita tunnearvosta tai vaarin vanhasta popedasta, saati ajella huonon ilmoituksen takia, jos ei edes perusjuttuja sekä ilmaiseksi ladattavia kuvia ole saatu aikaiseksi laittaa. Mulla on muutakin tekemistä. Varsinkin nämä jo kalliimiksi luokiteltavat autot, joiden hinnat on +30 tai +40 tonnia, tai ei ole hintaa ollenkaan ja ilmoituksessa yksi kuva, sekä selosteena tietäjät tietää, niin myyköön mun puolesta jollekkin itämaan ihmetietäjille. Jätän väliin vaikka tilillä olisi katetta ostaakkin. Siirryn seuraavaan ilmoitukseen. Olen jokusenkin auton ostanut herätteenä, kun ilmoituksesta käy hyvin asiat ilmi ja sen jälkeen mun kanssa on nopea ja helppo tehdä puotia. Ei alaleuattomia tarjouksia tai tuntien renkaanpotkimisia. Ei sellaisia jaksa kukaan. Koskaan ei tiedä millä oksalla piru istuu, noi asiat kannattaisi pitää mielessä, kun leipoo nolla tiedoilla olevaa paskaa ilmoitusta.
     
    Muokattu: 17.8.2022
    LehtinenA, 455STW, kuula ja 12 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  4. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Sarjassamme edustavia myyntikuvia eli ostaisitko auton pelkillä sisustan kuvilla...sisusta on kylläkin siisti vai myydäänkö vain sisustaa tai onko ulkokuori niin hirveä ettei siitä uskalla laittaa edes kuvia ennen rajumpaa fixausta...konekin vaihtelee 6.6 -> 6.5...myyjänä jonkin sortin autoliike ? :odeek:

    https://www.nettiauto.com/chevrolet/silverado/13075680

    Erikoinen yhdistelmä sinänsä, K1500 4x4 jatkohytti Sportside, diesel ja vieläpä paku...yleensähän nämä sepelimyllyt on mukslattu jollain konstilla K-A:ksi täällä :odroll:
     
    Isamu tykkää tästä.
  5. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Vilahtaako "myynnin syy" noissa kuvissa taustalla?
     
  6. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Voihan olla, että ilmoitusta on laadittu kiireessä ja käyny pikku hanskavirhe jossa osa kuvista on jääny liittämättä ilmotukseen. Joskus kuvia tulee liikaakin; ihailin kerran jotain Volvo 760:n ilmoitusta jossa oli muutamia kuvia itse autosta ja lisäksi makkaranpaistoa kesämökin rannassa.
     
    isalmela tykkää tästä.
  7. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead


    Niin tiedä, ilmeestä voisi päätellä kyllä jotain...ehkä ilmoituskin on jouduttu laatimaan pikaisesti jos valittavana on ollut asuuko jatkossa tuossa hytissä vai talossa ? :rotfl:
     
  8. Isamu

    Isamu 3rd gear

    esmi ja Peeaa tykkäävät tästä.
  9. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

  10. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    "KK ERÄ ALKAEN N.20200ESIS ALV" Sais kohtuullisilla lyhennyksillä
     
  11. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    esmi ja Lemmu tykkäävät tästä.
  12. Isamu

    Isamu 3rd gear

    esmi tykkää tästä.
  13. teddy99

    teddy99 Gearhead

    Hah hah. Jälleen kerran osoitus, että overdrive on suosittu foorumi. Nettiauton ilmoitukset poistuu pikaisesti, kun täällä huomataan jossain ilmoituksessa olevan jotain pielessä.

    Bongaukset jatkuu: Fiat 600 projekti. En tiennytkään että rakennemuutoslupalaput on ikuisesti voimassa? "Muutoskatsastusta ja maalausta vaille valmis liikenteeseen. Itsellä ei näytä aika riittävän tekemään tätä loppuun. 90 luvulla haettu luvat auton muuttamiseksi avoksi, kaikki paperit tallessa."
    https://www.nettiauto.com/fiat/600/13049724

    Milloin olet nähnyt viimeksi liikenteessä? 1990-luvulla..? Tää on hieno.
    https://www.nettiauto.com/mitsubishi/lancer/13082275
    Malliesimerkki, siitä, että auto, joka on todella harvinainen, ei tarkoita sitä että se olisi arvokas. Ei taida myyjän puhelin soida, vaikka hinnoittelu olisi ihan jotain muuta.

    Tämä seuraava pitäisi saada kansallismuseon kokoelmiin malliesimerkiksi jälkipolville, millaisessa ryssälässä täällä elettiin vielä EU:n jäsenenä, jonka siis piti taata kansalaisille vapaa kauppa EU maiden välillä. Ja ei vi**u mitä räpellyksiä täällä piti tehdä, että sai Saksasta 1000 eurolla ostetun auton Suomessa rekisteriin. Suomessa samanlainen maksoi noin 10000-15000 euroa... Ihme, että tämä yksilö on edelleen olemassa. Muistelen, että w123/W126 kombinaatiossa ei mitenkään riittänyt prosentit ja nämä oli hyvin lyhytikäisiä tapauksia. Usein matka tökkäsi lopullisesti muutoskatsastuksen jälkeiseen vuosikatsastukseen, jolloin autolla (tietysti) oli jo uusi onnellinen omistaja.
    https://www.nettiauto.com/mercedes-benz/sel/13064020
     
    Muokattu: 22.8.2022
  14. teddy99

    teddy99 Gearhead

    Pisteet siitä myyjälle, että kertoo asian. Jobbarimyyjillä samassa tilanteessa olisi varmaan kova houkutus kitata kuprut pois näkyvistä ja pikaisesti maalia päälle. Ja sitten voisi myynti-ilmoituksen otsikoksi laittaakin: "ruosteeton huippuyksilö".
     
    kad_boost ja Isamu tykkäävät tästä.
  15. Isamu

    Isamu 3rd gear

    Vaihtoehtona myös ettei myyjä/jobbari kerro mitään näistä epäkohdista ilmoituksessa eikä vielä edes puhelimessa kun sovitaan tapaamista autoa katsomaan.
    Sitten päsee paikan päälle ja näkee ne kaikki jotka olisi kannattanut mainita etukäteen, kun näistä sitten kuittaa niin vastauksena "no kato noihan on ihan pikkujuttuja, ei merkkaa mitään"
     
    Muokattu: 22.8.2022
    isalmela ja kad_boost tykkäävät tästä.
  16. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    "Ei ne ajamista haittaa"
     
    juko7, isalmela ja Isamu tykkäävät tästä.
  17. isalmela

    isalmela Gearhead

    tai "no ainahan sitä tämän ikäisessä jotain on että jos uuden auton haluat niin hae Pörhöltä" kun olet ajanut/lentänyt/junaillut 600 km kohteeseen
     
    Kustom STW, Isamu ja juko7 tykkäävät tästä.
  18. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    pectus, Isamu ja leivonharri tykkäävät tästä.
  19. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Tosiaan mieltä ylentävää ajella 300-400km ja kun pääset 5 metrin päähän autosta, voikin todeta "voi vittu mikä paska" ja samantien takasin autoon. Jaksanut edes jäädä kuuntelee selityksiä.
     
    juko7, Peeaa, isalmela ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  20. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Nii, tai kun vuokrasit trailerin liikkeestä ja ajoit kaverin kanssa perille 150km kattomaan/hakemaan autoa sillä periaateella että ”hinnasta kyllä päästään yhteisymmärrykseen” lupauksella. Perillä autoa ei pysty edes siirtämään mihinkään kun on akseleita myöten savessa ja käytännössä poikki keskeltä kun on niin mätä. Semmoinen se ei puhelimessa vielä ollut. Hinta olikin sitten apteekin hinta eli jos maksat mitä pyydettiin niin kauppa syntyy. Hinta olisi ollut ehkä ok tosi hyvästä. Se myyjän kiltti koira ” ei se tee kelleen mitään” puri vielä kaveria lähtiessä käteen. Minulta meni hermot, olisin jompaa kumpaa lyönyt turpaan eli koiraa tai sen isäntää ellei kaveri sanonut että anna olla. Nahkatakkiin tuli reiät hampaista mutta kaverin nahkaan painaumat muttei reikiä.
     
    Isamu, juko7, Peeaa ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!