4,125” männänrenkaiden hankinta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja 930BiT, 26.9.2022.

  1. 930BiT

    930BiT 3rd gear

    Kyseessä uudet JE:n männät jotka tuli hankittua yksityiseltä henkilöltä. Näissähän pitää valmistajaltakin hankittaessa ostaa renkaat erikseen.

    Eli varsinainen kysymys on että toimittaako tai varastoiko joku taho näitä kotimaassa? Vai onko vaan selvyyden vuoksi ja sekaannusten välttämiseksi parasta hankkia renkaat suoraan valmistajalta?

    Toki mulle voi tarjotakkin uusia renkaita jos lojuu hyllyssä tarpeettomana. Rengasleveydet on 1/16”, 1/16” ja 3/16” + speiser öljyrenkaassa kun öljyrengas on männäntapin päällä, on siis matalat puristuskorkeudet.
     
  2. viridia

    viridia Gearhead

  3. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Tuota rengasta näyttäis olevan us-partsilla hyllyssä parilla sataa.

    Öljyrenkaan spacerit tulee aina mäntien mukana, tarkistappa pakkaus jos sieltä ne vaikka löytyykin. On niitä saatavana erikseenkin jos hävinneet.
     
    930BiT tykkää tästä.
  4. 930BiT

    930BiT 3rd gear

    Tarviikin sitten odottaa paketti kotiin ensin. Ei tullutkaan mieleen että ovat aina mukana.

    Kiitos arvon herroille vinkeistä!
     
  5. 930BiT

    930BiT 3rd gear

    Kyllä spacerit oli paketissa mukana. Kiitos neuvosta.
     

Kerro tästä muillekin!