Äänenvaimentimen ruosteenestomaalaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja WBBC, 9.9.2016.

  1. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Ehkä ei ole vielä tapahtunut mtn raportoinnin arvioista?
     
  2. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

    Tein joskus vastaavanlaisen pintaruosteisen putken kunnostuksen, kun uusi putki olisi ollut turhan kallis. Jos en olisi tehnyt putkelle mitään, se olisi ruostumisen vuoksi pitänyt vaihtaa uuteen 1-2 vuoden sisällä. Joten, putkisto irti, hiekkapuhallus ja sinkkimaali päälle. Pari ekaa ajokertaa max. 3 km, ettei maali kiehu, vaan että maali "palaa" putkeen kiinni. Tämän jälkeen normiajelua noin 9 vuotta, jonka jälkeen myin auton pois. Eli hyvin toimii tämä patentti.

    Tyylinsä kullakin. Voi vähän olla savuhajuhaittoja ohjaamossa.... :odcool:
     
  3. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    maalaa tai maalauta pulverilla,samaa jolla kiukaat,grillien osia maalataan
     
  4. 528

    528 Gearhead

    yllättävää kyllä, mutta ei ole yhtään.
     
  5. aircool

    aircool 3rd gear

    Hornalla pensselöi. Tulee nätti hopeinen pinta. Kestää kiukaissa ja hormiputkissa, niin kai myös pakoputkessa. Vanha kansa tosiaan neuvoi poraamaan pienen reiän vaimentimen alanurkkaan niin kondenssivesi tuli ulos. Ne oli joskus kalliita noi pakoputkistot.
     
  6. JS78

    JS78 3rd gear

    Noh, kirjoitti raportoivansa seuraavana keväänä että miten on kestänyt. Minä ymmärrän sen niin että raportoidaan joka tapauksessa, oli sitten tapahtunut mitään tai ei.
     
  7. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Monissa oem vaimentemissa ja putkissa on pikkureiät jo vakiona.
     
    jknR tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!