59 Cadillac Limot suomessa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Continental56, 1.11.2005.

  1. hla

    hla Gearhead

    Toi edellä mainitsemani "Kalmiston Taxi" oli metallinsininen ´60 Hearse. Lehtijutun mukaan se majaili jossain Kangasalan seudulla. Toi nimi oli siihen kylkeen vedetty pensselillä tms. Kunto oli karu ja sen takia ihmettelinkin että missä ladon tai kerhotallin takana se nykyään majailee vai onko jo aikoja sitten purettu....Ei oo sitä lehteekään nyt saatavilla, et sais enemmän faktaa, tää perustuu muistikuviin
     
  2. Eldorado_55

    Eldorado_55 1st gear

  3. Continental56

    Continental56 Gearhead

    "Kalmiston Taxi" on kuulemma juuri se sama Hearse/Lanssi joka muutti Ruotsiin joku vuosi sitten. Eli Suomessa on ollut vain yksi 60-mallinen Hearse/Lanssi. Auton hakumatkasta USA:ssa oli aikoinaan netissä jollain sivuilla tarinaa?
     
  4. JJ

    JJ Gearhead

    Näkyy olevan tossa Haminan sataman tuontihäkissä projektikuntoinen -59 limo,tiedä sitten meneekö rajan taa vai jääkö Suomeen.
     
  5. TopiCa

    TopiCa 1st gear

    - "Kalmiston Taxi" tuli Jokivarren Auton kautta Jamsasta tamperelaiselle taiteilijalle. Mulla ois pari kuvaakin Emailata jos joku haluaa ne tanne. Eivat ole Netissa vaan omalla koneella.
    - Yx hieno '59 limo on/oli Hesassa. Musta. Nakyi Jaahallin McDonalsin parkissa usein. Rekkari TOPI-1, kuulemma TOPI keittion pampun lelu...
    - Oulun limo oli lohduttoman nakoinen kun kavin katsomassa. Pohja lapiruosteessa mutta kulki hyvin. Omistaja (mukava kaveri) oli kai paikallisen Cadillac kerhon prezza?
    - Muita limoja tuli monta Suomeen; 1x'60, 4x'61-64 ja ainakin 2x'65-66. Vuosimallit naissa eivat aina pida paikaansa kun samalla korimallilla tehtiin vaikka vuosi vaihtui. Sama juttu Hearse'issa.
     
  6. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Vanhan huhun mukaan Markku Bangin laanilta


    Pitäisikö olla Borg eikä Bang?
     
  7. Continental56

    Continental56 Gearhead

    Bang vaikutti San Bernardinossa Kaliforniassa, nykyään Turun suunnassa.

    Borg vaikutti Floridassa ja muistaakseni nykyään Georgiassa.
     
  8. 59

    59 Gearhead

    On kuulemma sama, josta tuossa aiemmassa viestissä puhutiin. Eli oli menossa Venäjälle, mutta tulikin nyt jostain syystä takaisin.
     
  9. pörre

    pörre Gearhead

    wanha topic, mutta onko kellään tietoa missä wheels-lehden numerossa toi kalmiston taxi esiteltiin TAI onko kellään sitä lehteä skannattavaksi, sillä toi kyseinen auto kököttää tällä hetkellä mun pihassa kun tuli se itelle haettua, meni kyllä nätisti patinoitunut coupe de ville vaihdossa, mutta minkäs teet kun ei oo rahaa kaikkia herkkuja hommata..
     
  10. paja1

    paja1 Double Gearhead

    [​IMG]

    kuvattu -06. vielähän toi seisoi satamassa vuosikausia ennekuin hävis johonkin.
     
  11. f-85

    f-85 Gearhead

    Jäi niin vaivaan tuo juttu et veivannu pari tuntia lehtihyllyjä mut en Perkele muista missä lehessä Kalman taksi oli. Tai jonkun jutun yhteydessä toi oli kuvissa. Muistas vaan.
     
  12. f-85

    f-85 Gearhead

    Löytyhän, wheels 3/1988 Tampereen cruise jutun yhteydessä oli J.Salosen tallilta pari kuvaa hearsesta. Ei siis koko juttua mut jotain. Ttu ku joskus muistaisi jotain tarpeellista.
     
  13. pörre

    pörre Gearhead

    onko mahdollista saada jossain muodossa kuvaa tuosta omaan arkistoon? ellen koko lehteä jostain löydä
     
  14. f-85

    f-85 Gearhead

    Skannailen sen ja laitan tulemaan, maanantaina. Osoitteen kun pistät nin homma ok.
     
  15. pörre

    pörre Gearhead

    laitoin yksityisviestiä :)
     
  16. redneck1

    redneck1 Gearhead

    Laitetaas tänne kun ei sopivampaa aihetta löytynyt. Ainakin 1959 Caddy oli matkalla kohti pohjolaa (Ruotsia).

    Kyllä vituttaa mitä taas näin.:( Ollaanko tuolla Saksan/Sveitsin rajan tuntumassa oikeasti noin tyhmiä? Vai mikä mättää? Lähdetään vetämään isoa massaa pienellä lava-autolla ja liian onnettommalla sekä heiveröisellä kärryllä. Samanlainen tapaus jo toistamiseen ja molemmat ilmeisesti kuljetusyhtiön hoitamana. Molemmat tapahtumat noin 300km päästä toisistaan. Ties vaikka olisi sama kuljetustyhtiö, eihän sitä ikään tiedä. Molemmat autot olleet ihan museokunnossa ennen onnettomuutta. Eisenhowerin Cadillac on jo korjattu ja ruumisauto saa myös korjauksen tulevaisuudessa.


    2022, 1959 hearse
    https://www.gbfans.com/forum/viewtopic.php?t=50145
    [​IMG]
    [​IMG][​IMG][​IMG]

    2018, 1955 Cadillac
    https://tiremeetsroad.com/2018/03/1...-on-the-german-autobahn/?utm_content=cmp-true
    [​IMG]
     
    Muokattu: 10.2.2023

Kerro tästä muillekin!