Bel Airit & Impalat harvassa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Yogi, 27.7.2005.

  1. drucer

    drucer 1st gear

    Allright, puhumme todennäköisesti samasta autosta. Eastwood, heitäs vähän infoa, oliko tämä se mikä sulla oli jossain vaiheessa?
     
  2. john

    john 3rd gear

    joo HERRA 47 oli mulla välillä (ylikorkee) uusilla jousilla ja korkeen profiilin renkailla, mattamusta ja ruutukatto. meni hihat kun auto oli käyttö autona ja koko ajan kolisi kiinni johonki kerran törmäsin raitovaunukiskoon, etupalkki kaksinkerroin. hiekkakentällä oli pikkunen kuoppa ja takajousi putos perän ja rungon välistä olipa kiva tunkata kun ei saanu minnekkään tunkkia alle.

    ei sitä ainakaan mun aikana chopattu toi kuva taitaa hämätä?
     
  3. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    joo kajaanin äijillä ton oon nähny kans. se oli joskus 2000 tai 2001 ? ku oltiin siellä ristijärven great summer weekendissä. jokunen kuvaki tuosta laitteesta taitaa olla filmille otettu. muistan ton pikku "skuupin" oliko joku popniittiviritys 8) tais omistaja tai joku vielä auton parkkiin asettelun aikana repiä pakkeleita kuskin ovesta vai lokarista ? siihen maahan ku oli sellane kasa siinä maalia ja pakkelia :rotfl: tais just ööh kajaanista oleva -61-62 vaaleen sinisellä thunderbirdillä ajeleva heppu kehua tuon auton kone huonetta, vaikka lintta olikin ni pellin alla kiilsi kromi 8) sitä konehuonetta en vaa nähny ku ei kukaa tullut availemaan.
     
  4. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Jelpitääs vähä kaveria, taitaa olla töissä/tallilla kiireitä ettei joka päivä tänne kerkiä nii kattelin toisen tutun alpuumista kuvia tuosta isolohkoavosta:
    http://public.fotki.com/Juppee/random_c ... a_001.html
    Klikkailkaa siitä vielä eteenpäin niin tulee lisää kuvia. Juppella on muitakin tuoreita kuvia toisistakin avoimpaloista..
    Tuli samaten mieleen että en oo muistanu laittaa omia kuvia nettiin tuosta avosta ku viime kesänä oltiin ruisaamassa, täytyy korjata asia jossain välis!
    Komia peli tuo ´66 8)
     
  5. JuKo

    JuKo 3rd gear

    Tampereella olen nähnyt varsinaisen ufon muutaman kerran,viimeksi vuosi-pari sitten eräällä parkkiksella,meinaan sellaisen -64 Bel Airin jonka maavara ja katto ovt edelleen geeämmän kaavailemissa mitoissa,ja yleiskunto siisti alkuperäisiä pikkupölykapseleita myöten.Kaara on yllättäen musta ja muistaakseni punaisella sisustalla ja ilmeisesti 6-koneella.Se on hiano!
     
  6. karjalai

    karjalai Gearhead


    Heh joo tuolla virityksellä on peitetty 6/71 ahtimen kokoinen reikä pellistä.. Jonkun tarinan mukaan autossa semmoinen on joskus ollut? Autossa oli ostettaessa manuaalikoneistoinen th350 joka hieman siihen suuntaan viittais mutta eipä sitä ainakaan otteeseen asti ole merkitty.
     
    mikke71 tykkää tästä.
  7. belair66

    belair66 Gearhead

  8. 61 chevy

    61 chevy Gearhead

    wow.. kyl noi on vaan hianoja.. no oisko laittaa kuvaa uudessa värissä?

    eipä ois kellekkään jäänyt yksittäisiä 61 impalan kylkilistan pätkiä pyörimään?? viälkii tarttis ainakii ns. takasiiven kulman apukuskin puolelle. suurinosa muistakin palasista on kyl enempi tai vähempi huonoja.. litassa tai lommosia.. kaikki palaset kiinnostaa/kelpaa.
     
  9. kelloooppeli

    kelloooppeli 1st gear

    Kiitos rinnewood avusta!Yritin räpeltää kuvia nettiin,mutta ei siittä mitään tullut.
    Vaasan lähistölllä on kuulema korinvaihto impala ss convertible -66,joten nopeasti löytyi 5 samallaista autoa,kuin mitä meillä on.Hieno homma ja kiitoksia tiedoista.
    Olipa uskomaton kuva oulun näyttelystä(Chevy 61).Luulin ,ettei tommoisia autoja voi suomessa ollakkaan ja vielä kaksin kappalein.Taidan heti alkaa säästämään,niin ehkäpä ennen eläkeikää saan ostettua tuommoisen?
    Bubble toppi on kyllä uskomattoman kaunis korimalli.
     
  10. belair66

    belair66 Gearhead

    Meikä on melko tumpelo näiden tietokoneiden kans, mutta pitää joku kerta yrittää.. Komioitahan ne! :D Ps. Kylkilistoista muuten uupelo täälläkin päin..
     
  11. 348

    348 1st gear

    joo, jos joku niitä listoja löytää niin mulle kans ja alkuperäs radiotakin on kateltu...
     
  12. belair66

    belair66 Gearhead

    Ai ei oo radiota vielä löytyny..? :D
     
  13. belair66

    belair66 Gearhead

    Toi -66 avo oli kyl hienon näköinen, etenkin kun värivalinta ei ole mikään jokapäiväinen/jokapaikassa nähty.
     
  14. kelloooppeli

    kelloooppeli 1st gear

    Väri on alkuperäinen ja on toki maalattu uudestaan 19 vuotta sitten.Auton entinen omistaja oli automaalarina gm-korjaamolla,joten tästä autosta tuskin löytyy kanaverkko/sanomalehti/pakkelivirityksiä,joita ikävä kyllä ameeriikan pojat harrastaa.Muuten auto on täysin alkuperäinen ,eikä sitä ole entisöity mitenkään,joten uskallan sillä ajaakin.
    Mielestäni -66 impala on kauniimpi kovakattoisena,mutta mulla ei ollut varaa siihen kattoon ,joten jouduin tyytymään avomalliin.(vitsi,vitsi)
    No totuus on tietysti se,että mulla ei ole ollut avomallista autoa koskaan ja pitihän sitäkin kokeilla,enkä ole katunut .Päinvastoin harmittaa miksen ole ennemmin rättikattoa hommannut.
     
  15. 348

    348 1st gear

    Juu, ei oo löytyny.. Alkuperäset pelitivanteetkin tarvis että sais pölärit takas paikalleen. Alkaa noi romi mangelsit jo vähän tökkiä.. ei kyllä oo tossa kuvassa paikollaan..
     
  16. drucer

    drucer 1st gear

    Kiitokset linkistä - onpa todella hienossa kunnossa kuvista päätellen! Hienoa saada tuollainen tänne puolelle lätäkköä!
     
  17. drucer

    drucer 1st gear

    Damn, damn! Mahtava kuva mahtavista autoista!
     
  18. KÄD-1

    KÄD-1 Gearhead

  19. drucer

    drucer 1st gear

    Haha! Hieno "tilannekuva" :lol:
     
  20. belair66

    belair66 Gearhead

    Itellä on ollu -66 4d sedan Bel Air 350+3-v lattiamanuaalilla, ja munkin mielestä se todellakin on yks parhaimman näköisiä "tolppamalleja". Kovakattoisessa kuuskutosessa korostuu hyvin tuo kokispullomuoto. Ei tuo avokaan kyl paskempi oo :D Joo, ajettavaksihan ne on tehty, Impalaanki tuli viime kesänä useita tuhansia kilometrejä, eikä tuo isolohko niin paharuokainen oo mitä monet äkkiseltään luulee.
     

Kerro tästä muillekin!