1l/100km kuluttava auto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja captainpera, 21.1.2011.

  1. captainpera

    captainpera 2nd gear

    http://www.mtv3.fi/uutiset/talous.shtml ... -satasella

    Volkkari esittelee auton, joka kuluttaa vain litran sadalla. Kirjoittavat, että tämä auto miellyttää ekotietoista kuluttajaa! Minua ei, jos se muistuttaa kuvassa olevaa "autoa," vaikka veis vain desin sadalla! :x
     
  2. Aako

    Aako 1st gear

    Kuihan turvallinen tuommonen kaarnan pala on kolaritilanteessa??
     
  3. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Saattaa olla jopa turvallisempi kuin prätkä. Kyllähän tuollaisella vois ajella jos ei autolle ois muuta tarvetta kuin itteään siirtää lyhyen matkan paikasta toiseen. Kuten useimmiten auton käyttäjällä taitaa tilanne olla. Autofriikeille tuollainen ei luonnollisestikaan sovi.
     
  4. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Mikä jottei jos se vielä liikahtaa nollasta sataan alle 10 sekunnin (ilman vapaata pudotusta) ja piirtää viivaa takapyöristä 8)

    Ois tollanen ihan näppärä kampe, n.95% mun ajoista on yksin ajelua, nykyinenkin katiska on 2-paikkainen farmari.
     
  5. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    http://www.chevrolet.com/volt/ ei ne vie muutkaan ja on taas kerran enemmän auton näköisiä.jenkit ne vaan on aina edellä.saa nähdä milloin oma TM lyttää tämän vehkeen.
     
  6. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Eihän tossa oo mitään uutta onhan tollasia vastaavia ollu ennenkin markkinoilla

    [​IMG]

    Tosin silloinkin kaikki kynnelle kykenevät ajeli oikeilla autoilla
     
  7. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Chevy Voltti tuli kans mieleen vertailukohdaksi. Voltti kuluttaa kuitenkin 4 litraa sadalla seka-ajossa. Eiks siihen kykene melkeen mikä vaan vanhempi eurooppalainen pikku-diesel, ja niiden tekniikka on mutkikkuudeltaan luokkaa alasin ja leka. Meinaa jos haluaa ajaa pikkuisella ja taloudellisella autolla. Niin turhaa tää nykyhömpötys että yrjöttää.
     
  8. Silvarello

    Silvarello Gearhead

    Höh Tuohan näyttää ihan emännän Passatilta, ne on vaan kutistanut sen viidennekseen, kaipa se kulutuskin silloin... :rotfl:
     
  9. RAL9005

    RAL9005 Gearhead

    Laatta rupee lentää ja pyörryttää, muutenkin heikottaa. Onko meikään iskenyt tuo ekopöpö vai mikä tuli kun tämän viestiketjun luin läpi? Ihan yllättäin...kumminkin.

    Kohta tuollaisen ekohömpötyksen ostamalla saa ilmaisen latauslipukkeen johonkin oman kylän parkkihalliin missä voi ladata oman kuljettimensa, että paluumatkalla voi mennä mamman kanssa mäkkärin kautta kun akut on kerta täynnä. Ai niin mutta eihän tolla ketään voi kuljettaa mukana, saatika että saisi tavaroita mahtumaan mihinkään. Suksiboksi katolle että mahtuu tavaraa, mutta se penteleen kulutus samantien kolminkertaistuu. Ajaessa saa koko ajan pelätä ettei pyöräilijät ja mopoilijat aja kylkeen kun niitä kovempaa ei pääse ja jos alle jäät olet kumminkin kakkonen kun paperi kaltainen kori antaa periksi ja vammasi on varmasti pahemmat kun yliajajallasi. Niin ja tuon auton hinta tietysti pitäisi olla jotain järjetöntä, ettei ihan liian halvalla maailma pelastu, koska valmistamiseen on pakosti käytetty harvinaisten pandojen ravintona käytettämää bambua. Ei saatana!
     
  10. cutlass cruiser

    cutlass cruiser Double Gearhead

    Vai että kulutus litran satasella....epäilempä että sekin on etanoolia...ja siellä on vissiin polkimet... :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  11. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    ihan vitun työlästä tempasta joka aamu työmatkallaan desi etanolia kymmentä kilometriä kohden... mut jaksais ainakin polkea hymyssä suin..
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    /\ ja sit ajamaan bussilla...
    ps. kyllä tosimiehenkin hymy hyytyy kun bensaa myydään vain apteekista
    litra kerrallaan...
     
  13. tammercity

    tammercity Gearhead

    Itsellä tuli heti saba mieleen :odroll:

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  14. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Niin, edestäpäin on ihan -09 Accordin näköinen.
    Mutta mikäs tuossa Voltissa nyt on edistyksellistä? Toyotallahan noita on ollut jo yli 5 vuotta. Tavallinen Hybridi. menneen talven lumia.
     
  15. Jouni_K

    Jouni_K Gearhead

    Toyotaan verrattuna Voltissa on edistyksellistä se että sitä voi ladata töpselistä ja se että sillä voi ajaa pelkällä sähköllä myös maantienopeutta.
     
  16. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    On kyllä niin ruma kötöstys, et mulle pitää maksaa ennen ku mut saa ton puikkoihin. Ja siihen ei ihan pikkurahat riitäkään. :rotfl: Koskee kyllä myös tota volttia. Hirveitä paskaläjiä molemmat. :wc:
     
  17. RaiRai

    RaiRai Gearhead

    Kauneus on katsojan silmässä. Voisin kuvitella että joku lokeroi 30 v. vanhan Aspenin paskaläjäksi.
    Mutta eikö ole upeaa että tässä kapitalismissa jokainen voi päättää ihan ite millä paskaläjällä ajaa. Toisilla mahottoman mahtava (ja laiska) V8 vie sen 20 l satasella kun "senpä se syö minkä sille antaa - iha sama" mutta sitten ihmetellään kun etanolilla jatkettua ysivitosta menee sen desin enemmän sataselle...
    Mukavahan se on että meillä on mistä valita. Vois olla ihan hauska vetää joskus kauppareissuja tuollasella "Messerschmittillä". Asian voi nähdä vielä sillä tapaa että toisilla on munaa ajella ihan just sillä millä huvittaa.
     
  18. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    General Motors on kertoi myöhään tiistaina, että sen uuden, ensi vuonna markkinoille tulevan Chevrolet Volt -sähköauton kulutus on kaupunkiajossa vain 1,02 l/100 km. Volt on hybridisähköauto, jossa on bensiinillä toimiva laturi.

    Kulutuslukema on neljä kertaa pienempi kuin sen kovimmalla kilpailijalla Yhdysvaltain markkinoilla Toyota Priuksella. Kulutuslukeman on vahvistanut liittovaltion viranomainen.
     
  19. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Vain noin 99% ihmisistä. :poff:

    Ja nykyisillä muovimunilla ajaa kaikki munattomat. :poff: Ai nii, mähän omistan ooppelin vuodelta '95 joten kuulun samaan porukkaan. :cry:

    No, aina ei voi voittaa. :rotfl:
     
  20. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Voisin ajella sellaisella sähkö-Trabantilla mikä esiteltiin joskus pari vuotta sitten. Tosin Maailman Paras autovero tekee senkin niin kalliiksi ettei mitään älyä. Lisäksi vielä se käyttövoimavero.
     

Kerro tästä muillekin!