-69 Firebirdin perä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Poni -69, 18.12.2012.

  1. Poni -69

    Poni -69 3rd gear

    elikkäs tällanen perä ois kyseessä.. Onko kellään perätyypistä tarkempaa tietoo,tällaset valunumerot löyty: D 179 9795705
    vetari lähti käsin nykäsemällä irti ku eka jarrukilven kiinnityksen 4 pulttia irrotti..
    vuotaa nimittäin pirusti jarruihin öljyy,onko stefa vai mikä menny,millanenhan lie vaihtaa?
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  2. Substitute

    Substitute Gearhead

    Alakuvassa se stefa näkyy akseliputken sisällä. Jollain koukkupäisellä liukuvasaralla tai vastaavalla se ainakin tulee ulos. Laakeri itsessään noissa on kestovoideltu.
     
  3. Poni -69

    Poni -69 3rd gear

    stefa vaihettu,ei vaan pidä.. :(
    Mikä v.... mahtaa maksaa..? Pitää ottaa tulevana viikonloppuna auki uudemman kerran ja alkaa ihmetteleen.. Kuinka tiukka muuten vetarin tulis olla ku se tosta stefasta tuikataan läpi?
     
  4. Poni -69

    Poni -69 3rd gear

    Sellanen kymysys et kuuluuks tossa vetarissa olla pieni ura stefan jousen kohdalla? Vai onks se stefa ajan oloon syöny uran vetariin..? Ei meinaan pidä uus eikä toinenkaan uus stefa samalle paikalle asennettuna..
     
  5. Ck

    Ck Gearhead

    Se on varmaan syöny siihen ajan saatossa uran. Saisko stefan taakse jonkun ison prikan tms että stefa tulis vaikka muutaman millin ulos eri kohtaan. Vois vaikka pitää.
     

Kerro tästä muillekin!