Buickin ilmastointi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Anonymous, 16.10.2002.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Siinä on semmonen digitaalinen ilmastointi joka on otettu pois kokonaan, en tiedä miksi. sopiiko siihen jonkun muun jenkki farmarin ilmastointi suoraan? entä lämpötilan säätimet ym.? onko vaikea asentaa kotikonstein?
     
  2. kane

    kane 1st gear

    Säädin paneeli on poistettu?
    Ilmastoinnin saat toimimaan vaikka on/off kytkimellä (jos konehuoneessa kaikki ilmastoinnin osat paikallaan??).
    Kun en tiedä miten suulakkeet siinä ohjataan...alipaineella / sähköllä??
    Letukassa alipaineella, se varmaan se suurin työ saada ne toimimaan säätövivun mukaan.
    Toinen vipu vain sekoittaa kuumaa/kylmää...
     
  3. mätkä

    mätkä Gearhead

    pistin omaani ilmastoinnin kesällä eikä säätöpaneelissa ole mitään väliä missä asennossa se on aina tulee kylmää kun on kytkenyt kompuran omalla tappokatkasijalla. ei mittään alkuperäsiä johtoja...ei tarvi ja on yksinkertanen rakentaa...oma systeemi on peräsin trans amista ja kuivaimen joutuu ostamaan uuden jos se on ollut tekemisissä ulkoilman kanssa!
     
  4. kane

    kane 1st gear

    Pieni varaus tuohon kuivaimen vaihtoon...
    omassa autossa kompura oli pois paikoiltaan 2 kk (putkenpäät pölysuojattu, ei muuta)
    Kun sain kiinnikkeet tehtyä, kompuran paikoilleen ja putket kiinni, asentaja veti alipaineella reilu 1/2 tuntia kosteudet pois ja hyvin on ilmastointi toiminut...
     
  5. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Buickissa suulakkeet liikkuu sähköllä.
    Kuulemma muidenkin samakoristen osat käy mutta eiköhän ne joudu sitten kaikki vaihtamaan, kun muissa taitaa olla alipainehärvelit.
     

Kerro tästä muillekin!