Chryslerin takalasi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja KEKE 56, 15.5.2019.

  1. KEKE 56

    KEKE 56 1st gear

    Onkos mitään vinkkiä,täytys -73 Chrysleriin asentaa takalasi paikoilleen. Joku puhui ettei sekurit lasia kannata liimata tuulilasiliimalla kun korin jäykkyydestä ei ole takeita. Oisko jonkunlainen liimanauha ihanteellisempi ja mistähän sitä nauhaa vois tilailla. Lasin karmi maalailtu ja listakiinnikkeet asennettu.
     
  2. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Oikealla tuulilasiliimalla kiinni vaan eikä mitään yleismallin liima/tiiviste/silikooni mömmöä.
     
  3. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Jos se on alkujaankin ollut "lakunauhalla" kiinni, ei kiinntystapaa ole tarvetta muuttaa. ko. nauhaa on eri paksuuksia ja hyvin varustetuista autotarvikeliikkeistä ja autolasiliikkeistä löytyy.
     
    KEKE 56 tykkää tästä.
  4. tinareki

    tinareki Double Gearhead

  5. KEKE 56

    KEKE 56 1st gear

    Lasi oli kiinni Amerikan Joen laittamalla kitillä,oli alareunasta irti koska lasin alakarmi oli hävinnyt (ruoste). Etulasi oli ainakin liimattu tasopintaan ja tietty laitettiin listakiinnikkeet ennen lasia. Sen takia rupesin kyselemään kun auton kori on itsekantava eli ei ole erillistä runkoa,etulasihan on laminoitu mutta takalasi ei.
     
  6. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

    Tossa on ohjeet. Tollasella butyylinauhalla ne on alunperin kiinni.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    KEKE 56, isalmela ja MJF tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!