Desoto Fireflite 1955 jarrut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja desoto1955, 4.12.2018.

  1. desoto1955

    desoto1955 1st gear

    Onko kenelläkään kokemuksia otsikon mukaisen auton jarrupääsylinteristä, varaosien saatavuudesta tai kokonaisesta jarrupääsylinteristä?

    Ilmeisesti kyseessä Kelsey Hayes Vac-Draulic. Käytetty vain vuonna 1955 Plymouth - Dodge - DeSoto - Chrysler - Imperial.
    Netistä löytyy muutama kuva ja korjussarja, mutta olisiko Suomessa tietoutta tai varaosia.[​IMG]
     
  2. Onko tämä joku entisöintiprojekti, jossa pitää olla just tuommoinen vai voiko se olla joku toisenlainenkin?
     
  3. tinareki

    tinareki Double Gearhead

    Vanhemmista MoPareista tietoa löytyy ainakin seuraavilta sivustoilta;

    http://www.imperialclub.com

    http://p15-d24.com

    Jälkimmäinen on keskittynyt pääasiassa 1946-50 malleihin, mutta siellä pyörii todella päteviä MoPar-harrastajia, joilta saat kysymällä tietoa vaikeidenkin pulmien selättämisen. Kuten monilla amerikan-foorumeilla, kannattaa kirjautua ja esitellä itsensä ja autonsa ensin, siten padot aukeavat.

    Rokkiauto myy pääsylinterin korjaussarjaa. Jos omasi ei ole pahasti syöpynyt, niin hoonaamalla ja sisuskalut vaihtamalla teet siitä "soivan pelin"...

    https://www.rockauto.com/en/catalog...e+&+wheel+hub,master+cylinder+repair+kit,1840

    ...ja rokkiauto toimittaa tuommoisen pikkupaketin sutjakasti kotiovelle.
     

Kerro tästä muillekin!