Drive in eli suap kattoo vilmiä aatosta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja supo, 18.4.2007.

  1. supo

    supo Double Gearhead

    Olisiko kiinnostusta jos järjestettäisiin ulkoilma elokuva ilta. Tämmöistähän harrastettiin menneinä aikoina hyvällä menestyksellä. Paikka olisi ja ajankohta kun illat hämärtyvät. Elokuvan jälkeen sitten siirryttäs kuuntelemaan jonkun bändin soittelua jonnekin. Lipun hinta n.5 ekua per kärsä olisi elokuvan katsonta ja rokkihomma saman verran. Terv:Supo
     
  2. apukuski

    apukuski Gearhead

    Tästä oli joskus taannoin puhetta jotta josko järjestäs cruisingin samaan aikaan niin pirskeetkin järjestys samalla.
     
  3. thunderbird58

    thunderbird58 1st gear

    hyvähyvä!!!kannatetaan!!
     
  4. hot rod

    hot rod 1st gear

    Katotaan "Deep throat"! :p
     
  5. supo

    supo Double Gearhead

    Onko kellään tietoo elokuvan näyttäjästä eli kellä on vehkeet näyttää valkokankaalle koko 7 kertaa 12 metriä. Oli silloin aikoinaan enää pari ihmistä jotka kiertelivät maata näyttämässä filmejä. Ilman muuta cruisingi kuuluu tähän pakettiin niin kuin rokki hommat. Miettikää hommia ja suunitellaan vaikka vappuna näyttelyssä lisää.
     
  6. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Ennenkaikkea tuollainen kuuluu heijastaa vanhalla kunnon projektorilla "valkokankaalle". Ei mitään nykyajan digi jutskia.
     
  7. apukuski

    apukuski Gearhead

    Tuo Timbahan on teillä kai jonkinsortin yhteystyö kumppani tuossa näyttelyssä? Sillä ois ilmeisesti laitteet kyseiseen hommaan.
     
  8. kuula

    kuula Gearhead

    Tahi Anal destruction!
     
  9. kuula

    kuula Gearhead

  10. Kapinakatti

    Kapinakatti 3rd gear

    Kannatetaan!!! :pinup:
    (hyvä poijjaat hyvä!)
     
  11. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Mukavahan jutska toi vois olla!
     
  12. supo

    supo Double Gearhead

    Joo Timbalta löytyy vehkeet mutta meikäläisen ulosanti on niin huonoo huhuh,tarkoitin vehkeillä näitä kunnon vanhoja kunnon projektoreita missä on tunnelmaa,filmi katkii ja muita pieniä ongelmia niin kuin muissakin harrastevehkeissä.Hienoo että tuntus olevan kiinnostusta.
     
  13. Qjet

    Qjet 1st gear

    No joo... ite " liikkuvat " on hieno ajatus.
     
  14. Maisa

    Maisa 1st gear

    Kuulostaa niin hyvältä, että täältä kauempaakin kannattaisi tulla!! Ilmoitelkaahan kuinka suunnitelmat etenee :D
     
  15. Acid

    Acid 1st gear

    "kaukaa" 50min ja oot jo perillä.Elämä on Piitkä.
     
  16. Katjuska

    Katjuska 1st gear

    Pistetään paremmaks, me tullaan Iisalmesta :lol: Mut joo, ehottomasti pitäs tuo suaha aikaseks, eipä oo ollu ikänä ennen tarjolla tuommosta mahollissuutta, meikäläiselle siis. Jotenka ootellaan uutisia tulevasta.
     
  17. mieta

    mieta 1st gear

    Loistava idea, kannatusta löytyy täältäkin vaikken jäsen olekkaan. Oiskohan mediakeskuksella lainata sopivaa laitteistoa, luulis kaupunniltakin löytyvän sen verran tukea etteivät vuokraa kynis.
     
  18. supo

    supo Double Gearhead

    tervehdys kaikille,homma on edennyt hieman ja päivämäärä on alustavasti Lauantaina 22.9.2007 klo n.20.30 ja paikkana Euromarketin piha.Ilmoitetaan kun saamme lisää informaatiota.Eli homma on vireillä.Terv:Supo
     
  19. supo

    supo Double Gearhead

    Päivee,valitettavasti hommaan tuli sen verran tietoo että homma jää tekemättä tältä syksyltä. Janne R löysi projektori homman mutta hinta on niin kova että lipun hinta tulisi niin kallis että homma ei onnistu. Mutta hommaa jatkuu ja koitetaan ensi kesänä uudestaan.
     

Kerro tästä muillekin!