FIA/FIM European Finals, 6-9.9.2018

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Mika.V, 4.9.2018.

  1. Mika.V

    Mika.V Gearhead

    Muokattu: 4.9.2018
  2. Kyllä tuo englannin finaali pitäs lopettaa (kaikella kunnioituksella). Aika monet jättää menemättä, jos ei ole tuhannen taalan paikka saavuttaa jotain mestaruutta. Monissa Pro ryhmissä ei ainuttakaan engelsmannia ja pro modissakin kärkikahinoihin ei saumaa kuin yhdellä engelsmannilla. Micke ja Andreas ei ainakaan ple PM:ssä mukana.

    Yhdellä englannin kisareissun matkakustannuksilla ajaisi Tierp, Gardermoen, Kauhava akselilla ainakin 2 tai 3 kisaa....
     
  3. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Eiköhän se lopu brexitin myötä automaattisesti jos ei siitä sopuun päästä, väliin tulee tullimuurit sun muut eikä se ainakaan helpota kaluston liikuteltavuutta.
     
  4. homer

    homer Double Gearhead

    Kyllähän nuo osallistajamäärät ovat kovasti tippuneet kymmenessä vuodessa. Ja kun tarkemmin katsoo niin ei noita tiimejä ole missään ryhmässä montaa jotka koko kauden ajavat. Kaksipyöräisten puolella em-sarja taitaa olla jo lähellä lopun alkua?
     
  5. Mika.V

    Mika.V Gearhead

  6. Mika.V

    Mika.V Gearhead

  7. Teukku

    Teukku 3rd gear

    Mistä live stream?
     
  8. Araldite73

    Araldite73 3rd gear

  9. Teukku

    Teukku 3rd gear

    Kiitoos.
     
    Araldite73 tykkää tästä.
  10. Mika.V

    Mika.V Gearhead

    Muokattu: 16.9.2018
  11. Mika.V

    Mika.V Gearhead

  12. Mika.V

    Mika.V Gearhead

  13. Mika.V

    Mika.V Gearhead

    Round 5 of the 2018 MSA Pro Modified British Drag Racing Championship from the European Finals at Santa Pod Raceway:

     
  14. homer

    homer Double Gearhead

    Muokattu: 2.5.2019
  15. RamiEspoosta

    RamiEspoosta 2nd gear

    Joo...

    Vähän siltä näyttää kovimpien autoluokkien osalta, mutta toisaalta taas (kovimpien) prätkäluokkien osallistujamäärät on (jälleen) nousseet erittäin hyvin ja se kyllä on asia joka ilahduttaa (ainakin) minua.

    Santa Podissa sekä Top Methanol, että Pro Stock luokat kärsii kovasta osallistujapulasta. Eritoten Habermanin veljesten puute listalta hämmästyttää.

    - Onneksi Pro Mod voi hyvin.

    - Lisäksi se 1/4 mailia ajavan Doorslammer luokan mukana olo ihastuttaa, sillä ne on parhaimpien autojen osalta Pro Extreme (viritysten ja tekniikan - ainakin ahtimien osalta - rajoittamattoman) luokan autoja. Parhaimmassa tapauksessa voidaan nähdä jopa 5.4 sec aikoja.

    - Siihen liittyen ensi viikonloppuna Santa Podissa järjestettävän "The Doorslammers" tapahtuman osallistujalista (http://www.santapod.co.uk/doorslammers19entrylist.php) on hyvin mielenkiintoinen... Ja aiheuttaa (ainakin) minulle dilemman, eli kumpaa (Motoparkin tai Santa Pod in) kisaa seuraan livenä.

    Toisaalta kun katsoo Tierpin listaa (http://www.dragracing.eu/event_details.asp?c=y&id=442) , niin kyllä siellä on myös kiitettävästi kovimman luokan autoja (esim. jo nyt 11 TF putkea, joka todennäköisesti nousee ainakin 12:sta kun Susanne Callin liittyy listalle).

    Sielläkin Top Methanol luokan osallistujamäärä on (tämän hetken tiedon mukaan) pieni.

    - Toivottavasti saadaan ainakin lisää Suomalaisia listalle, koska sekä Pietilä, että Oksa puuttuvat listalta... Silti se osallistuja määrä jää (näillä näkymin) alle 8:n, ellei myös Habermanin veljekset tule listalle.

    Pro Stock luokan kohtalo FIA tasolla on kyllä mielestäni (valitettavasti) uhattuna, koska osallistujia on vain (käytännössä) Ruotsista (muutamalla suomalaisella poikkeuksella Tierpin ja Kauhavan kisoissa).

    Nitro Nationalsien osalta minä (henkilökohtaisesti) odotan erityisesti ensimmäistä moottoripyörällä ajettua 5 sekunnin aikaa Suomessa.

    Rami
     
    Muokattu: 11.5.2019

Kerro tästä muillekin!