GM STW:n pyyhkijöistä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja jiiz, 11.11.2001.

  1. jiiz

    jiiz Gearhead

    Onko joku tapellut näiden kanssa enemmänkin?

    Itse vaihdoin pyyhkijänmoottoripaketin ja romikselta haettu ei sitten inahtanutkaan. Vanka takaisin, mutta se toimii vain ajoittain ja jos ei toimi niin paketin vas. alareunassa olevasta vihreästä lootasta tulee summerinomainen ääni. Oisko jollain vinkkiä mistä alkaa hommaa tutkimaan kun pitäis saada käyttöpeli liikenteeseen.

    Kiitos.
     
  2. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Nyt on taas kiirus, mutta kaiveleppa jostakin käsiisi V8:n numero 4/99.

    Siellä postilaatikko palstalla oli ihan hyvää asiaa vempeleestä.
     
  3. jiiz

    jiiz Gearhead

    Saatiin ne jotenkin kuntoon, mutta nyt ne peijakkaat toimivaat 'liikaa' eli ruikkivat pesunestettä joka pyyhkäisyllä. Oliskohan monitoimiviiksihirvityksen tihku seonnut kun pistää off:ille niin pyyhintä menee täysille?

    Onko tämä muuten sen juttu jossa joku urhoollinen oli selvittänyt piirilevyn komponentit?
     
  4. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Juu sitä juttua tarkoitin.

    Katsoppas muuten tuo toinen keskustelu Pyyhkijän moottori '72 Caminoon
     
  5. Kimi

    Kimi 1st gear

    Itselläni aikoinaan Letukassa pulssityypin pesurin mekaniikka temppuili useastikin. Siellä oli muistaakseni jokin hammaslevy, jonka piti pyörahtää kierros aina yhden pesusession aikana. No, toisinaan se jäi vaiheeseen, eli ei loksahtanut seuraavalle hampaalle. Sitten se ruiskutteli vettä aikansa, eikä pyyhkimiä saanut pois päältä. Puhdistus auttoi sitten jonkin aikaa. Hätäapuna tuli useastikin tökittyä jollain luistin päätä, jotta mekaniikka pääsi seuraavaan koloon.
    Eli omassa autossani kyse oli puhtaasti mekaanisesta ongelmasta, kun pissapoika jumiutui päälle.
     
  6. jiiz

    jiiz Gearhead

    Saako muuten tuon pyyhkijän moottorin hajalle jos ottaa härveliltä pesunesteletkut pois ja hoitaa sen annostelun erillisellä pumpulla ja kytkimellä? Siis jäähdyttääkö tai voiteleeko tms. pesuneste koko systeemiä jotenkin?
     
  7. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Ei voitele paitsi tietysti pumppua mutta tsekkaa tuo Kimin mainitsema juttu, se on luultavasti vain jumittunut seisonnasta ja jäänyt päälle.
     
  8. Kimi

    Kimi 1st gear

    Jiizille:
    Itse kyllästyin jossain välissä pesurin temppuiluun ( joka tietysti tuli silloin, kun sitä vähiten toivoi. Esim 300 km:n matka edessä suolatulla tiellä puku päällä...)
    Laitoin vain tarvikepumpun entisiin letkuihin, ja siirsin sähköpiuhat "automaatista" siihen. 10€ ja puoli tuntia aikaa eikä enää ongelmia.:grin:
     
  9. jiiz

    jiiz Gearhead

    Huomasin just että kun repii härvelistä sen L:n muotoisen liittimen pois ja laittaa takaisin homma resetoituu.

    Pesunesteelle meinaan kyllä rakentaa Bilteman palikoista (pumppu 39 mk) systeemin joka toimis ihan vaan katkaisijalla.
     

Kerro tästä muillekin!