HENKIRALLI 2013 ajellaan 9.3. Ylämyllyn radalla.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rod Drivers Joensuu ry', aloittaja budweiser, 29.1.2013.

  1. budweiser

    budweiser Gearhead

    Henkiralli lauantaina 9.3 klo 10 eteenpäin...radalta pitää häipyä viimeistään klo 17.

    Ratamaksu 20€ / kuski...siis jos samalla autolla ajaa useampi niin maksu on per nuppi...

    "säännöt"...heh, on entisellään; kuskilla kypärä, autossa EI PIIKKI tms kisa renkaita, ihan tavalliset paskat talvikumit, kaahaillaan kelloa vastaan,lopuks yhteislähtöjä itsesuojelu vaistonsa kadottaneille ja JHRD palkitsee ehkä jonkun jollain perusteella.

    Tähän ketjuun voip tarjota jos sattuu pihalla lojumaan ylimääräinen, kulkeva auton raato jonka haluut myydä polkuhintaan.


    P.S. Radan vuokra oli taas noussu joten hoitakaa maksunne ja syökää JHRD:n makkaraa että saahaan ees vuokrakulut hoidettua :poff:
     
  2. Ranex

    Ranex 3rd gear

    näistäkkiin myynti on lopetettu.
     
  3. HV

    HV Gearhead

    Autojen myynti aika meni, ei kerkiä enää ottamaan esille.
     
  4. Ranex

    Ranex 3rd gear

    vielä kerkee ooppelit tuunaamaan kisakuntoon.
    Järjestäjät ottakkeen yks lippusatsi vuokralle, niin on helepompaa saaha informaatiota kuskeille. Tai ois parempi jos ois ihan omat liput
     
  5. budweiser

    budweiser Gearhead

    Heipä hei Rane siellä radion ääressä, hetkeäkään pohtimatta liput on todettu turhaks hifistelyks, jonku pitäs lähtee niitä ehtimään, kuulostaa isotöiseltä ja alkuperäinen idea mänöö pieleen jos kuskit tajuaa jostain jotain, kaikenlainen tietämättömyys ja muu sohellus kuuluu kuvioon..Uskosin että siellä joku koittaa huitoa ja huutaa ohjeita kuskeille, se näyttää hauskemmalta ja enempi amatöörimeiningiltä... kaikenlisäks voip sattuu kivoja läheltäpiti tilanteita jos hyvin käy.
    Teretulemas sekaan, kyllä sinne hienosti mahtuu, ruutulipulla tai ilman : )
     

Kerro tästä muillekin!