Heteka Van

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja magi, 17.5.2005.

  1. magi

    magi 1st gear

    Hei folks, löytyykö tietoa mistä vosi olla kyse: repsikan puolelta alustasta kuuluu aika ajoin selvä "nirsk narsk" kuin hetekasta taannoin, ääntelyä ilmenee eri tilanteissa, myös paikalla oltaessa. Iskarit eteen vaihdettu pari vuotta sitten, samoin alusta rasvattu säännöllisesti. Kommenteista etukäteen kiittäen.
     
  2. Harri

    Harri 1st gear

    Olekkos jousia kuunnellut, mulla narisee aina silloin tällöin ja rasvaus auttaa...
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Etupään narina

    Omassa vanissa etuiskarien vaihto auttoi ! Aluksi epäilin kallistuksenvakaajan kumeja tai kolmiotukivarren rasvatiivisteitä (G30 ).
     
  4. KajS

    KajS Gearhead

    Jos lehtijousien lehtien välistä on ne kitinänvaimennuslevyt kuluneet pois? Alempien lehtien päät jauhaa ylempien lehtien alapintaa.

    Dodgen takajousien lehtien väliin laitoin sellaista kahden tuuman levyistä kuminauhaa (jonkun puretun soffan rungosta), jo loppui se narina ja nitkutus.

    Muinaiseen ooppelcomboon auttoi takaiskarien vaihto, alkuperäismonroet kitisi.
     

Kerro tästä muillekin!