Hummer!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja Anonymous, 14.8.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Onko kellään kokemuksia/tietoa hummer h1:sen tuonnista suomeen?Saksa vai Jenkeistä?Onko ongelmia rekisteröinnissä?Auto tulis olemaan jotain 90-luvun alkupuolelta.
     
  2. Cammer

    Cammer 1st gear

    Tosimiehet hankkii HMMWV:n :rotfl:
     
  3. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Tuollainen tuli tuossa kesällä, on aika hulppea peli, ei meinaa leveydestään konttiin mahtua. Meni itä-suomeen, en tiedä onko jo kilvissä mutta ei kai tuossa mitään ihmeellistä ole? Samat jutut kuin muissakin, alle 6/95 menee helpoiten kilpiin.

    Ei kyllä ole persaukisten peli, on noi hinnat sillä tasolla.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joensuun seudulle on H1 ja H2 joku tuonut, vehkeitä ei kuulema ole koskaan suomessa tyypitetty kuorma-autoksi jolloin autovero olisi kohtuulisempi, joten henkilöauto verotuksen takia nuo taitaa mennä venäjälle. Tämä oli sitten verotuksen osalta kuulopuheita...
    t: Juksi
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    On H1:siä ja H2:sia Suomessa kilvissä kuorma-autoina..
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    toi noi onkos se semmonen 6.5 l 4wd cevy van kasipulttisilla vanteilla :eek:
     

Kerro tästä muillekin!