Kansi(remontti) lyijyttömälle

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja aarteinen, 22.2.2017.

  1. aarteinen

    aarteinen 3rd gear

  2. piukke

    piukke 3rd gear

    Laitoin omaani stelliittirenkaat GT-Motor Oy:ssä Pitäjänmäellä toista kymmentä vuotta sitten. Lisäaineiden lantraus turhauttaa ja onkohan ihan pätevääkään. Valitettavasti hinnan kohdalla minulla on black-out; varmaan antavat tarjouksen. Samalla oikaisin kannen. Palvelu toimi moitteettomasti.

    Jos kantesi on ehjä, muutos lyijyttömälle on varmastikin viisainta jo alkuperäisyyden takia ja oletettavasti halvempikin kuin uusi kansi. B-sarjan kansia on monia variaatioita ja sopivuuden suhteen kannattaa olla tarkkana! Esim. tästä löytyy jotain neuvoja: http://www.flowspeed.com/cylinder-ident.htm

    Halkeamat kannessa ovat suurin uhka, joka tekee siitä romurautaa. Silloin toki uusi kansi on viisas vaihtoehto.
     

Kerro tästä muillekin!