konepukki

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja sherif, 6.5.2005.

  1. sherif

    sherif Gearhead

    Joo oli samaa ongelmaa aluksi mut kun kääntää sen pukin kiinnitys laipan niinkö periaatteessa väärite päin niin sit mahtu just ja just..
     
  2. VL29U

    VL29U Gearhead

    Kyllä kaikkia mahdollisia asentoja tuli kokeiltua mut toi bb:n pulttijako on liian isolla halkaisijalla. Täytyy tehdä ne ite latasta. Noi kaikki halpispukit ei oo samanlaisia, esim biltema on vähän erilainen verrattuna tohon koivuseen. Ainakin uspartsin ja bilteman pukkeihin mopen bb:n saa kiinni.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kyllä se Bilteman pukki ihan oikeasti kestää BB Chevyn rautakansilla ym. lähes notkumatta. Pyöritysssysteemi on vaan vähän kankea ja epävarman oloinen.
    Lakewoodin pukki (proudly made in usa) on taas kuin nuori koivu tykkylumen alla kun siihen isolohkon laittaa.
    Serkku teki joskus 80.luvulla ite moottoripukin, johon laittoi pyörityssysteemiksi 100A Datsunin takanavan jarruineen. Lukitus toimi käsijarrulla ja säätö oli portaaton.

    Tylsä R.
     

Kerro tästä muillekin!