#LÖYDETTY# cadillac 4d ht -60

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Jufe, 26.6.2009.

  1. MOtorPARts

    MOtorPARts 1st gear

    jos näin on niin auto on ehkä bongattu noin 15.30 kehä kolmosen sisällä menossa pohjoiseen, taisi peräti olla ennen kehä ykköstä :-?
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    ei voi muuta sanoa kuin että tiedän tunteen kun menee parkkikselle aikeissa kruisimaan lähteä ja ruutu on tyhjä... **ttu että **tuttaa silloin.

    toivottavasti löytyy ja luulis kyllä löytyvän.

    vihjeitä rupeaa varmaan tippumaan pikku hiljaa.
     
  3. homer

    homer Double Gearhead

    Ittekin näin perjantaina aamulla kuuskymppisen sinisen cadillacin vantaalla vaaralassa mutta ku ei muista oliko katto tuota mallia... Ei silti noin kuukausi sitten näin vastaavan (mistään en tiedä oliko sama) vihdin tiellä. Kuinkahan paljon (no ei varmaan kovin montaa) noita pääkaupunkiseudulla onkaan?
     
  4. Rässi66

    Rässi66 3rd gear

    Autofoorumi.fi :lle laitoin tiedoksi.
    Toivottvasti löytyy!
     
  5. perkele

    perkele Gearhead

    sitte jos ja kun tämä löytyy (toivottavasti ehjänä) niin muistakaa sitten muillakin foorumeilla ilmoitella että löytynyt on,ettei omistaja saa kuonoonsa tms selitellä... :soosoo:
     
  6. ysikaksysi

    ysikaksysi 1st gear

    ,,saakos muuten tiehallinnolta kysellä kuvanauhoja? Itse lähtisin rohkeesti kysymään kuvaa tuolta anastuspäivältä akselilla hämeenlinna - lahti - kouvola jne., jos olis rajalle ajeltu??.. toiv. "käkkylä" löytyy.
     
  7. kmovat

    kmovat 1st gear

    Tarkotatko kelikameraa vai mitä? ne ottaa stilkuvaa 15-20min välein, onko tieverkossa kameroita mitkä kuvaa nonstoppina.... jos kelikameraa meinaat niin aika säkä et sattuu kuvaan....
     
  8. 64kaukovaara

    64kaukovaara 1st gear

    Pientä tarkennusta katoamisajankohtaan:
    ke ja to (24-25.6) välisenä yönä n. 3-4 välillä on pihasta ajettu pois.... Naapuri oli kuulemma ihmetellyt, että mikä aika tuo on lähteä ajelemaan...

    -tiitu
     
  9. ysikaksysi

    ysikaksysi 1st gear

    En tiedä noista kameroista, mutta kysyähän niiltä voi sitte samalla. Luulis että on kameroita jotka kuvaa valtaväyliä muutenkin?
     
  10. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    No eikö se naapuri tehnyt mitään muita havaintoja sitten?? Tästä on nyt tietoa melkein joka autofoorumilla että ei kannata menettää toivoaan.
     
  11. 64kaukovaara

    64kaukovaara 1st gear

    Oli vaan kuullut äänestä, eikä kurkistellut ikkunoista....

    -tiitu
     
  12. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Täysin anteeksimaton teko_Oli kyseesä mannen mesru tai tuunikipellen civix. Oli kyseessä sitten vaikka T,T,An jenkki niin niiden muiden omaisuteeteen ei kosketa.
    Tämä asia syö minua syvältä koska tunnen Rogin jo montakymmentävuotta.
    Rogi on hyvä jätkä eikä ikinä tekisi toisen omaisuudelle mitään pahaa.
    Toiv Cäccy lyöytyy ja ehjänä.
    Mulla vielä vanhoja kontakteja itään eli viesti on mennyt täältäkin.
     
  13. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Vihdintiellä olet saattanutkin bongata saman auton, Vaaralassa taas muistaisin nähneeni jossain pihassa sinisen ´60 Caddyn joka ei ole sama auto, eli sellainen siellä liikkunee...
     
  14. LGC

    LGC Gearhead

    Toivottavasti löytyy ehjänä ja pian ei kai suomessa kovin pitkälle tollasella pötki ennen kun jää kiinni, toivottavasti ei oo viron tai venäjän suuntaan menossa :(
     
  15. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

  16. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    niimpä, joko autoihin saa edukkaasti sellaisen gps seuranta kikkulan ?

    sitte ku muutaman vuoden päästä lapset saa kortin.. heh heh

    M
     
  17. MercComet

    MercComet Gearhead

  18. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Taitaa tulla tuollainen GPS-mokkula hankittua omaan `60:een... Pohjanmaallakin pidetään silmiä auki, vaikka tuskinpa tuo sininen tänne päin eksyy.
     
  19. tha022

    tha022 Gearhead

    Eikös Linnatuulen markeilla ole kamera joka kuvaa koko ajan?
    Muistaakseni sielä (linnatuulessa) oli ainakin joskus semmonen pömpeli mistä pystyi katsomaan monenkin eri valtatien ruuhka tilanteen livenä.
     
  20. Windsor

    Windsor Gearhead

    Olikohan viime kesänä, ku oli Kannelmäestä varastettu 56 Chevrolet, löyty muistaakseni Malminkartanosta jonkun baarin edustalta, ei ollu pitkää matkaa körmyytetty... Käykäähän paikalliset kattomassa lähikuppiloitten edustat. Toivotaan että auto löytyy ehjänä. Onkohan tulleissa tietoa katoamisesta? Kaippa ne poliisilta kulkeutuu.
     

Kerro tästä muillekin!