Mikä Tilt?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Duster, 25.8.2002.

  1. Duster

    Duster 1st gear

    Kylläpäs tulee paljon kysymyksiä, mutta olen vasta hankkinu ton kesäauton niin ei oo kaikki hanskassa!(ainakaan sähköpuoli) Kertoisko joku mikä on Tilt , mistä paljon puhutaan? Onkohan tuo vakionopeuden säädin, kun vilkku viiksessä on päässä Set-nappi ja semmonen liukukytkin. Oisko lukenu "Remote"
     
  2. autoilija

    autoilija Gearhead

    Jaa,en ole kuullut liittyvän sähköön muutenkuin oikosulussa=tilt eli kaputt.Tilt nimitystä usein taas käytetään säädettävästä ohjauspyörästä ylö/alas.
     
  3. Roadrunner

    Roadrunner 1st gear

    Ei mullekaan tuu tiltistä muuta mieleen ku tiltti ratti, ja eikos se säätö oo yleensä rattiputken ala puolella? Ja vakionopeudensäädin on yleensä cruise nimellä.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Roadrunner 2002-08-25 20:13 ]</font>
     
  4. lake ender

    lake ender Gearhead

    On se viiksi vakionopeussäätimen.
    Setistä painetaan kun valitaan haluttu nopeus. Acc, kun halutaan lisätä ja res kun halutaan vähentää nopeutta vakkari päällä.
    Se teksti oli varmaan resume?
     
  5. Hanxi

    Hanxi Gearhead

    Sillä "resumella" otetaan aiemmin asetettu nopeus takaisin käyttöön jarrutuksen jälkeen.
     

Kerro tästä muillekin!