Mitäs sieltä puskasta löytyykään?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FNRA Nostalgia Racing', aloittaja C-barge, 7.7.2011.

  1. C-barge

    C-barge Gearhead

    Kepittämisestähän tos olikin kyse! Loota on pultattu nyt lattiaan kii ja keppi asennettu sekä rallipenkki trukkilavan päällä vieressä, siinä ne tallipäivät meneekin et liekö toi VIPpi valmistuu lainkaan; haarukka ylös, eteen ykönen,kakonen,kolmonen.... :rotfl:
     
  2. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    ihailin tollasta vertikaalia joskus, tekijämies ajais kaupungilla :eek: :lol: :lol:
     
  3. gremlin

    gremlin Gearhead

    Mulla oli tommonen keppi joskus valtterissa, vanha 80-luvun kisaratsu mihin oli sittemmin vaihdettu 225 kuutonen. Oikeenkun rykasi kakkosta pesaan niin melkein loi naaman rattiin kun kuutonen halvaantu isomman pykalan rysahtaessa sisaan :rotfl:
     
  4. C-barge

    C-barge Gearhead

    Kyl mä luulen et tohon sihteeriin sinänsä tottuis liikenteessä nopeestikin, mut yhdessä synkkaamattoman suorahammaslootan kanssa vois muodostuu pykälää haastavampaa...
     
  5. max

    max Double Gearhead

    Ei varmaan sua C-barge haittaa,että kerron yhden jutun liittyen vertigal gate shifteriin.

    Reilu parikyt vuotta sitten olin kaljottelemassa kesäpäivänä Vankkurin(paikallinen räkälä) terassilla Tikkurilassa Mopar hemmojen kanssa.

    Kadulla parkissa oli musta blower Duster,jonka omisti silloin eräs hemmo Vaaralasta.No päätimme sitten lähteä kurmuuttamaan kylille(meitä oli viisi autossa).

    Kehäkolmoselle päin oli matka ja siinähän on hyvä suora kokeilla pumppu Dusterin voimia;ja olihan niitä koska virkavalta pomppasi jalkakäytävältä ja osoitti pysähtymismerkkiä.

    Tottakai joku heitti takapenkiltä sutkauksen konstaapelille,ja eikun riviin ja asentoon Dusterin viereen.Hetken huudettuaan konstaapeli osoitti mielenkiintoa konepellin läpi tulevista härpäkkeistä.Innostui äijä niinpaljon autosta,että istui kuskin pukille ja taivasteli mittareita ja varsinkin "merkillistä" vaihteensiirtäjää.

    Jätkä meni niin sekasin Dusterista ja vaihdekepistä,että pääsimme nuhteilla.

    Tässä oli vertigal gate ja se kyllä toimi hienosti kadulla.
     
  6. gremlin

    gremlin Gearhead

    Juukylla, tuli sita sahattua silla kutosvaltella melkein vuoden verran tommosella kepilla pitkin kylia.
     
  7. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Hieman OT:a että päästään tarinassa eteenpäin..

    Noissa vanhoissa kuvissa on sitä jotain, tuokin näyttää kuin olisi pienoismalli tehty, kaikki näyttää niin paikallaan olevalta ja elottomalta...

    Onnistunut kuva 8)

    Saakos nykyään noilla digidigi vehkeillä moisia kuvia otettua?
     
  8. C-barge

    C-barge Gearhead

    Näkisitpä sen nyt! Se vaikuttaa vielä elottomammalta! Seuraava proggis olis hommata siihen vanteet, mieli tekis 14" peltareita mut ei oo kukaan roudannu moisia tontille. Toisaalta, landelta vois löytyä hvyii 13", et ehkä ne tarvis tyylin ja kontrastin takia säilyttää? Meinaan tän hetkiset renkaat hiukka vuotaa, ja näinollen ei oo auto nyt rullaava vaan pikemminkin laahaava. Josko tos kesän mittaan vaikka pääsis sen kimppuun...
     
  9. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Kilikoli-vannehopeeta etusiin ja avot!

    Onkos noi takavanteet tallessa vielä?
     
  10. Jza

    Jza Double Gearhead

    Ylinopeilla suljinajoilla pilattuja action -otoksia? :eek: Saa kait niitä jos haluaa. :lol:
     
  11. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Juuh, metkan näköistä nostalgiaa kato :D
     
  12. C-barge

    C-barge Gearhead

  13. C-barge

    C-barge Gearhead

    Re: Mitäs sieltä puskasata löytyykään?

    Vuodenvaihteen kunniaks pikaista päivitystä. Auto roudattiin tos jokunen viikko sitte sisäruokintaan, mut muiden intressien takia sille ei mitään ihan heti tapahtunut. Mut nyt on päästy sitte tuunaamaankin jo vähän ja aletaan olee jännän äärellä. Huomenna alkaa tulee uutta runkoa ja jos asiat sujuu kuten elokuvissa niin ei tos ny ikuisuutta mee et auto on omilla pyörillään. Taka-akseli sitä nyt tässä vaiheessa eniten tullee hidastamaan. Runko tulee kokonaan uusi osaks ruosteen takia, osaks käytännönsyistä ja osaks sääntöjen pakottamana. Lattia tulee alsan sijaan pellistä, eturipustukset säilyy vanhoina ja takapään sisäpellityksetkin on tarkotus hyödyntää. Mut tosta se pikkuhiljaa lähtee kipuumaan valmiimmaks päin..., se etuvannehommakin on jo ratkaistu. Eli 13" peltarit vannehopeella pulverimaalttuina odottelee asennusta.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  14. Herje

    Herje Double Gearhead

    Re: Mitäs sieltä puskasata löytyykään?

    Pari saumaa saa vielä roiskasta ennenku tuolla ajetaan :lol:
     
  15. C-barge

    C-barge Gearhead

    Re: Mitäs sieltä puskasata löytyykään?

    Joo. Pari saumaa on jo vedetty. Eilinen meni mukavasti isommin aikaansaamatta auton rakentajan piipahtaessa kylässä, sen jälkeen sitten käytiin hakemassa putkitaivutin lainaan, TMO:lle kiitos, ja sit hetken aikaa koitettiin saada jotain tulostakin aikaseks. Helman ruostevauriot sai apiakattua ja pitkittäiset runkoaisat kabiinin alle laitettua. Tosta sitten jatketaan uudenvuodenpäivänä, tänään lepopäivä ja ohjelmassa vain kaariputkien haku. Veikkaisin et ens viikolla on ite runko valmis, tosin vuoden alun työkiireet saattaa viivästyttää suunnitelmia.
     
  16. C-barge

    C-barge Gearhead

    Re: Mitäs sieltä puskasata löytyykään?

    [​IMG]
    [​IMG]
     
  17. C-barge

    C-barge Gearhead

    Re: Mitäs sieltä puskasata löytyykään?

    Se ois viikko taas edetty. Perä tuli eilen tallille, saa ny kattoo et paljonko sitä tulee levitettyy. Toi on 109cm levee ja sais kyl olla sellanen 30 senttii leveempi. Täytyy kattoo vähän et millasii akseliputken palasia tallilta löytyy... Lauantaina sais mahdollisesti kytkinkopan et pääsis rakentaa lootan ja mottilevyn kiinnikkeet, sitä ennen tosin pitäis viel mottilevyn löytää tiensä tallille..., kylä se siittä.

    [​IMG]
    [​IMG]
     
  18. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    Re: Mitäs sieltä puskasata löytyykään?

    Hyvä tempo projektissa! ;)
     
  19. Herje

    Herje Double Gearhead

    Re: Mitäs sieltä puskasata löytyykään?

    Harva sitä tuota kyytiä turaa romuja nippuun :D
     
  20. CHEVY HESSU

    CHEVY HESSU 3rd gear

    Re: Mitäs sieltä puskasata löytyykään?

    Jykän työtahdin tuntien Vipin rakennuksesta täähän on radalla jo tänä kesänä , vai mitä itse Jykä ajattelit aikatauluks
     

Kerro tästä muillekin!