Oldsmobile Delta 88

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ++++++, 9.6.2010.

  1. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    olisko kellään keulamerkkiä myydä tälläseen vm-80 delttaan? Ei tartte olla tarkkaan vuosmallikohtanen. En halua stä missä lukee Diesel. Se malli olisi hakusessa missä on se neliö ympärillä ja keskellä lukee oldsmobile, ja on se joku vaakuna taustalla.
     
  2. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Mul ois tämmönen joutilaana.
    [​IMG]
     
  3. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Mulla pelkät kehykset jäljellä
     
  4. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

  5. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    Ratti murentunu. Onko kukaan leiponu pakkelista uutta kehaa?


    Mitkas paikat 5,7dsl:sta jumittuu herkimmin. Pari viikkoo jo lioteltu eri aineilla hehkun reijista+imusarjasta ja venakopista+oljytilaan naftaa
     
  6. hantta

    hantta Double Gearhead

    Jos kiinnijumiutunutta 5,7 dieseliä yrittää väkipakoin saada pyörimään, on siinä kyllä katastrofin ainekset ilmassa. Hieno kone toimiessaan, joten suosittelen koneen laittamista päreiksi, tai ainakin kannet pois. Tappajan mäntä käy niin lähellä kantta, ettei tuo pehmitetty möhnä siihen väliin tule mahtumaan, eli vaikka saisitkin kamiinan pyörimään, on vahinko jo luultavasti tapahtunut. Myös venttiilien väliin jäävä mössö aiheuttaa sen, ettei vena sulkeudu, vaan törmää väistämättä mäntäraukkaan, joka puolestaan venyttelee kansipultteja tunnetuin seurauksin.

    Hantta
     
  7. hantta

    hantta Double Gearhead

    Hiukan o.t, mutta mieleen tulee hurja tapaus, jossa uutta 5,7 dieseliä laitettiin käymään aerostartilla. Herrat innoissaan antoivat myös hehkujen olla toiminnassa, jolloin sekunnin liian pitkä käynnistysaineen suihkutus sai aikaan napakan tussahduksen, kun suurin osa toisen sylinterin kannenpulteista katkesi. Pultti katkeaa jännästi niin, että kanta lentää helvettiin.

    Hantta
     
  8. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    Joo tilasin paffit mut en o viela repiny kansia auki. Kun tarjolla ois uudempaa kierresuutinkonetta. Pitais paattaa minka tekee.
     
  9. Substitute

    Substitute Gearhead

    Olen kuullut että kynäsuutinversio olisi tehokkaampi, mutta en tiedä että onko se pumpun säätöasia vai suuttimista johtuva.

    Tuo kannepultin katkeamin tuolleen että kanta lentää irti tuli mullakin kerran esiin mutta Oldsin 307:ssa. Pesin konehuoneen ennen jarruputkirempaa tottakai vettä pääsi senverran kaasariin että se teki vesilukon. Startilla kone jytkähti ekana jumiin, seuraavalla starttauksella kuuluin napsauhdus konehuoneesta. Jarruputkea uusiessa sitten huomasin että seiskasylinterin nurkkapultista puuttui kanta. Dremelillä ura katkenneeseen ruuvin ja lähti irti.
     
  10. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Perkele......ei ole kyllä onnea ton deltan kanssa.

    Perkele ku ei pääse kulkemaan. Ja pitäs ihan käyttö autona pitää :)
     
  11. speedy

    speedy Double Gearhead

    Eipäsen jumikoneen kanssa ole muuta vaihtoehtoa kuin ottaa auki, se on vaan fakta. Jos saat toimivan koneen sopivalla hinnalla keulille, niin tee se, niin pääset hommassa mukavasti eteenpäin ja laittetet sitten ajankanssa sitä toista kuntoon, jos siitä on aihioksi.
     
  12. esmi

    esmi Gearhead

  13. Julde

    Julde 1st gear

    Morjesta. Muutaman jenkittömän vuoden jälkeen kuume nousi liian kovaksi. Täälläkin esiintynyt delta tuli ostettua.
    [​IMG]
     
  14. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Onko kellään yli määräistä 350 konetta? (Bensa)

    Leima olis ku sais tekniikan vielä pyörimään.....

    Tai voin myydä sit ton romun jos ei löydy?

    Ku tuo pitäs toimia käyttö autona ja kulkea töissä sillä.
     
  15. Substitute

    Substitute Gearhead

    Onko 307 ihan poissuljettu vaihtoehto? Mulla on tuolla myydään osat osiossa hyvä sellainen. Se on nyt koekäyttöpukissa apulaitteineen ja sitä voi tulla vaikka itse kokeilemaan ja toteamaan toiminnan. Jos kelpaa, niin se on jopa renkaallisessa pukissa valmiina kyytiin työnnettäväksi. apulaitteekin (kaasari, laturi, startti, tehostajapumppu kaksiuraisella hihnapyörällä) lähtee mukaan tarvittaessa sopivalla hinnalla niin ei tarvi muuta kuin konehuoneeseen sovittaa. Löytyy myös rempattu th350 laatikko jos on tarvetta. Tai roudaa auto tuohon niin laitetaan suoraan konehuoneeseen ja kevääksi ajoon.
     
  16. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Paljoa sillä hintaa? Tuo kone on edellinen omistaja kunnostanu samoten laatikon vaihtanut kunnostetun.

    Mut kumpikin täysiä romuja. Sillä olisin mielummin ottanu 350 ni ois vara osia.

    Tossa pitäs olla uutta osaa.

    Ite saan kyllä paikalle. Eikä mene montaa tuntia ku vaihtaa.

    Samana päivänä ajossa ku alkaa vaihtamaan (tai riippuu kaljan määrästä ) :)

    Ei muuten ois kiirettä mutta joudun nyt ajamaan cadillacilla, enkä kerkiä panostamaan sen huoltoon ennen kesää jos en saa tota romua liikkumaan. Ja pitäs veli pojalle varmaa myydä toi kesän alussa :)
     
  17. Substitute

    Substitute Gearhead

    Laitoin hinnaksi 500€ ilman apulaitteita kun on toimiva puhdistettu ja osittain kunnostettu moottori ja erityisen hyväkuntoisilla kansilla (K-line ohjurit kaikissa venttiileissä).
     
  18. Crash_

    Crash_ 3rd gear


    Mitä sä autosta pyydät?
     
  19. Jarkko E.

    Jarkko E. 1st gear

    Löytyisköhän tätä kautta -79 10-bolt akseliin uutta vetaria. Eli 4,75 jaolla.

    Mielellään etelästä ja pikaisesti

    Jarkko E.
    0417402566
     
  20. Cadillac390Man

    Cadillac390Man Gearhead

    Raketti leimattu torstaina.
     

Kerro tästä muillekin!