Pätevä ja edukas GM huolto TKU alueella

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Jza, 30.8.2003.

  1. Jza

    Jza Double Gearhead

    Onko kenelläkään tiedossa, onko turun seudulla muuta mahdollisuutta huollattaa letukkaansa (niin, että saa huoltokirjaan leiman) missään muualla, kuin Turun metrolla?

    Kyseisen firman hinnat tuntien voisi käyttää jotain muuta putiikkia. Sata kilometriä tästä voisi moisen asian eteen kyllä ajaakin.

    Autokeskuksien huoltohinnoillakin oli Turku-Salo välillä noin 300 euroa eroa, joten eiköhän se ole GM:llä sama juttu. Täällä turussa on liikaa yritysautoja, joiden kuskeile on ihan sama mitä huollot maksavat.

    Ongelma onkin nyt vain löytää SE hyvä ja halpa jostain lähitienoilta.
     
  2. jiiz

    jiiz Gearhead

    Kerran kokeilin FSD Grouppia, mutta nykyään köröttelen suosiolla Loimaalle Rautakummulle.
     
  3. Jza

    Jza Double Gearhead

    Eli tarkoittanet nykyistä Us Centeriä? Jos paikka on hyvä ja edukas, niin pitää varmaan käydä testaamassa.
     
  4. jiiz

    jiiz Gearhead

    Jepulis, aina on tullut kuntoon. Ja tehdyistä hommista tullut laskuun kunnon erittelyt ja muutenkin on oltu asiallisia.

    Olenko ymmärtänyt oikeen, että Transporttisi tarvitsisi huoltoa? Kerran siellä oli taksi semmoinen huollossa, joten kai onnistuu.

    Tämähän meni ihan mainokseksi :smile:
     
  5. Jza

    Jza Double Gearhead

    Jep. Sama auto. Jos nyt vielä muutaman leiman kirjaan hankkisi...
     
  6. Hyytiäinen

    Hyytiäinen Gearhead

    jiizille: Saanko kysyä mikset käytä enää FSD:tä? Ongelmia?

    Itse olen sitä käyttänyt, mutta taitaa jäädä vähemmälle...
     
  7. jiiz

    jiiz Gearhead

    Kerran oli piilofarkku siellä takajarruremontissa. Ei pitänyt leimalla sen jälkeen ja vein Rautakummulle, jossa kerrottiin että säädetty jotenkin väärin. Käyttöjarru kuulemma vedetty käsijarrulla kireäksi, mitä tämä tarkoittaakin.

    Sen jälkeen en ole käynyt, koska olen aika huono räyhäämään moisten heksojen kanssa, niin vaihdoin yksinkertaisesti paikkaa. Voihan olla, että tämä oli yksittäistapaus, mut en aio ottaa selvää.
     
  8. Jza

    Jza Double Gearhead

    hmmm...kyselin huoltohintoja rautakummulta ja äijä vastasi kyselyyn, että millä koneella auto on, kun kuulemma vaikuttaa huoltoihin ja hintoihin...No, ei tuota ole ikinä tehtykään kuin yhdellä koneella! Mielenkiintoista.
     
  9. paku

    paku 1st gear

    vähän samaan tyyliin kun aikoinani hain 123:n mersuun jarru hiluja.. kerroin kaiken tarpeellisen vm, malli jne.. myyjä kysyi: minkä malliset LAMPUT autossa on :smile:
     
  10. KajS

    KajS Gearhead

    ...myyjä kysyi: minkä malliset LAMPUT autossa on...

    No jos myyjä ei osannut erottaa W123 vuosimallia muuten: vuonna 83 kaikkiin kyseisiin mersuihin tuli ne "nelikulmaisemmat" lamput (aiemmin ne oli vain 280:ssa ja pienempikoneisissa oli ne "pyöreät", kyse siis umpion lasin mallista). :grin:
     
  11. paku

    paku 1st gear

    niin.. auto oli vm-81 ja siihen oli laitettu uudeman version umpiot... eli ei se myyjä siitä viisastunut !
     

Kerro tästä muillekin!