Pakun liukuovi tuhoaa helmapellin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja ileumi, 15.8.2022.

  1. ileumi

    ileumi 1st gear

    Hops. Tommonen ongelma Ranskan pakussa. Pahoittelen, mutta en jaksa rekisteröityä sitruunapatonkiin...

    Eli ongelma.... Pakussa on liukuovet molemmin puolin. Ovien alareunassa on tiivisteet, mitkä sulkeutuessa vastaavat koriin. Hiekkateillä ajellessa tonne korin ja tiivisteen väliin menee pölyä ja ovea avatessa/sulkiessa tuo pöly toimii hienona hiekkapaperina siinä välissä. Maali on jo kulunut, seuraavaksi sinkki ja sitte ollaankin peltipuhtaalla... Kun tuo maali tuosta joka tapauksessa kuluu pois niin onko olemassa jotain teippiä, tms, jonka asentais tohon peltin päälle? Vai oonko ihan metässä?

    Terv. Ile
     
  2. Arkkumies

    Arkkumies 3rd gear

    Huonosti jos on suunniteltu niin ei sillä mitään pitkäikäistä ratkaisua varmaankaan löydy, hieno hiekka kuluttaa melkeenpä minkä vaan puhki ajan kanssa

    Voi kokeilla maalata vaikka vasaralakalla tms kestävällä kamalla jos on aikaa ja halua harrastaa. Kiveniskuteippi / kiveniskusuoja varmaan kaikista helpoin ratkaisu, kattoo vaan ettei lähe heti kulmat ja reunat irtoomaan.
     
    Isamu tykkää tästä.
  3. Isamu

    Isamu 3rd gear

    Fiksaat sen kuluneen kohdan ja PPF päälle, uusii teipin sitten tarpeen mukaan.
     
  4. AVRO

    AVRO Gearhead

    Tuossa jo tulikin, ensin maalipinta korjaten ja sitten hyvä eroosioteippi päälle. 3M:llä on hyviä tuotteita tähän tarkoitukseen, esim 8673 on aika sitkasta kamaa. Sitä en vaan osaa sanoa mistä kuluttaja sitä saa, Etrasta ehkä??
    Teipeistä kannattaa leikata kulmat pyöreiksi niin ei lähde ihan niin helposti rullautumaan irti.
     
  5. jänis2

    jänis2 3rd gear

    Ainakin volkkareissa on teippi
     

Kerro tästä muillekin!