Peltipakosarjat V6 Capriin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja MouTine!, 17.10.2001.

  1. MouTine!

    MouTine! Gearhead

    Mitkä sarjat sopisi Mk-II '77 Capriin jossa 2.8i V6 kone? Sierran, Granadan, vai Taunuksen??? Onko jollain myydä???
     
  2. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  3. MouTine!

    MouTine! Gearhead

    Vastaan itse itselleni... =) Eli tilasin Eurasta Rosendahlilta (Kirjoitinko oikein?) peltipakosarjat jotka istuvat Capriini. Huom. samasta firmasta saa myös pakosarjat Fordin 3.0 V6 Essex koneeseen. Työn laatu ja asiakaspalvelu hyvää.

    Marteliukselta ei pakosarjoja saanut. Tyrkyttivät vaan Sierran sarjoja törkeään ylihintaan. Olisivat voineet periaatteessa sopiakkin, mutta olisin joutunut käyttämään öljafiltterin kääntölaippaa.
     
  4. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Hyvä juttu että olet saanut sopivat. Marteliukselta on yleensä saanut mitä on tarvinnut, ei näköjään sitten kuitenkaan tällä kertaa.:-o

    ps. Raumalla, Auto-Iiro nimisessä autoliikkeessä on viimeisen päälle hieno FarmariGranada myynnissä, ajettu 133 tkm eikä ruosteen hippuakaan. Kai jollakin papparaisella ollut. Ajattelin vaan jos harrastajaa kiinnostaa...
     
  5. Roadrunner

    Roadrunner 1st gear

Kerro tästä muillekin!