Porvoo cruising joka kuun viimeinen lauantai

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja G20, 12.5.2007.

  1. roope68

    roope68 Gearhead

    Hyvä käykää hamarin seolla pyörähtämässä siell saa kahvii ja muuta....
    eikä ole mikään huima matka!
     
  2. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Voishan sitä lenksan ajaa. Pitihän sitä jo aiemmin tänä kesänä ajella mutta jäi mietintäasteelle. Hamarin SEO olis hyvä mutta mitäs jos sinne ilmoittamatta hyökkää 40-50 autoa. Voi tsufe ja käntty loppua kesken. Ja parkkitila. Hmmm, mitäs luulette? Toinen olis tietty jos ajelis Hamarin kautta Haikkooseen ja Tolkkisiin ja sieltä jotain reittiä takas parkkiin. Se olis semmonen pikku lenkki. Ehdotuksia / kommentteja?
     
  3. superB

    superB 1st gear

  4. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Toi Emäsalon meriasema olis klo 22 asti auki lauantaina. Ei kyllä sielläkään mitkään ruhtinaalliset parkkitilat ole. Ja varmaan pitäis ilmoittaa etukäteen. Tais muuten olla niin, että ku vuonna 2007 ajeltiin tonne cruisingiltana kahville ni niiltä loppui tarjottava. Oli etukäteen ilmoitettu et tulee paljon populaa. Myyjät valitteli et "Ei me tajuttu et tulee NÄIN paljon jengiä" :)

    Ehdotus: Mennään lauantaina käväisemään Emäsalossa, ku se ny viel on auki. Syyskuussa ajellaan SEOlle Hamariin ku sehän on ympärivuotisesti auki.

    Sitten tietty vapaamuotoisesti cruisaillaan pitkin poikin kaupunkia niinku tavallisesti... :lol:
     
  5. VSOP

    VSOP Gearhead

    Samaan aikaan ei kaikkien kannata sännätä tuonne Emäsalon sillan kupeeseen, on auttamattomasti rantaparkki ja tienposket tukossa(niinku viimeksi).
    Tuosta cruisingstanding-paikasta S-marketilta korttelin päässä on avattu Coffee House, joka on lauantaina avoinna 24:00 asti. Kävin eilen siellä istumassa iltaa, kaffe ja pullat ja kaikki muu oli ok, mutta musa oli ihan ahterista ja se soi niin, ettei meinannut omia ajatuksia kuulla, saati että olis niitä ajatuksia voinut seuralaisten kanssa vaihtaa. ne pari hoono soomi-roikkuhousujeppeä siellä tiskin takana luuli enemmän olevansa tiskijukkia kuin kahvilan setiä ja pöydänputsaajia. Me inhottavat tädit sit sanottiin poikasille, että vääntäkääs volyymit enempi sordiinolle ( ja että musakin on ihan kökköä). Hih. Muuten ihan jees paikka, mutta kait suunnattu trendinuorisolle, joka on jo pilannut korvansa mopoauton bassonjytkeessä...
     
  6. G20

    G20 Gearhead

    AI WITTU!!!!!!! Nyt tota paskaa sataa jo tännekkin!!! :mad: :mad: :mad:

    Taas aiheeseen: Joo joku ruisinki lenkki olis kova sana tosin nykysin alkaa jo kympiltä olla melko pimiää. Emäsalon kioski rock paikka mutta sinne(rantaan, EI kioskiin) ei kovin montaa autoa mahdu.. :odroll:
     
  7. jopotti

    jopotti 3rd gear

    Juodaan ne kaffet sununtaina sitten mutta vois cruisata sinne hamarin seolle ja siinä pääsee letka kätevästi ympäri ja takastullessa työväentalolta ylös (näkis muuten mukavasti vastaantullessa letkaa) ja vaikka sinne haikkooseen ja takas näsiin.Peltomaisemia voi ajella sitten kesällä päiväaikaan mutta nyt kun illat valitettavasti jo on pimeitä niin cruistaan ennemmin valaistulla tiellä ja sielä missä ei hirveesti olis liikennevaloja.
    Jaa mä vai,ai ny vai :eek:
     
  8. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Joo viimeistään kahdeksalta pitää lähteä rundille, aurinko laskee ysin aikoihin. Siis jos näillä keleillä aurinkoa edes näkyy.

    No jos sit ajetaan S-marketilta Hamarin SEOlle. Siinä saa janoisimmat jäädä sumpille/kaljalle. Letka jatkaa Jopotin ehdotuksen mukaan ja käännytään Trappaksentielle. Sieltä läpi Haikkoontielle. Haikon kartanon ohi Tolkkisiin ja sieltä takas parkkiin Tolkkistentietä.

    Siinä tulis pikku lenkki, janoisimmille kahvi/kaljapaikka, kulttuurimaisemaa jne.

    Niin ja tosiaan kuten VSOP kertoi ni siinä uudella taidetehtaalla, 200m kruisingparkista keskustan suuntaan, on uusi Coffee House.
     
  9. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Jotain tämmöstä suunnittelin. Vai ajetaanko vielä Mustijoen kautta Treksilään ja sitten Stadintietä takasin parkkiin? E-kirjaimen kohdalla SEO.
     
  10. G20

    G20 Gearhead

    Ääni tälle! 8)
     
  11. DamnNoNamesLeft

    DamnNoNamesLeft 2nd gear

    Niin ja eikös totakin voi vetää kaks letkaa erisuuntiin? :)
     
  12. Reddevil

    Reddevil 1st gear

    Viime cruisingeis tuli käytyy tuol coffee housissa kaffeel ja oli siel muutama rodikin parkissa.hyvin mahtuu vinoparkkiin siin edessäkin,,,mut ajolenkille osallistutaan jos nyt ei vettä kaatamalla tuu alas Esterinperssiistä !!!!! :rotfl: :rotfl:
     
  13. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Hekoheh! Eiku sitä tehdään vaan pimeessä :D
     
  14. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Et sit lähe ohitteleen :p
     
  15. Reddevil

    Reddevil 1st gear

    viimex oli viel menohaluja kehällä ku 15min teijän perään lähdin porvoosta...
     
  16. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Heitä pari betonisäkkiä ronttiin ni saat pitoja, ei lähe liirailee :D
     
  17. duster70blower

    duster70blower Gearhead

    Mä oon niin surkee näis suunnittelu jutuis jotta myö tullaa letkan mukana mihin vaa
     
  18. jopotti

    jopotti 3rd gear

    Ihan jees reitti :eek:
     
  19. duster70blower

    duster70blower Gearhead

    Onkos jopotin Buick ajokunnossa?
     
  20. jopotti

    jopotti 3rd gear

    Sain osan eilen eli pitäis liikkua la.tuulen nopeasti ei tulen... :eek:
     

Kerro tästä muillekin!