SBC Ohjurinkumit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja lucky74, 26.5.2019.

  1. lucky74

    lucky74 3rd gear

    Eli ensikertaa pikkulohkochevn kanssa puljataan niin huolimatta miljoonasta ketjusta ja netin syövereistä poimituista tiedonjyväsistä ei ole oikein selvinnyt että mitkä olisivat hyvät ohjurinkumit tuollaiseen 305 gm pikkulohkoon? Ihan perus vakio käyttösuhnu joka äitynyt hetken seisottuaan käyttämäti välillä vähän vetämään taunus savut tontille. Ilmeisesti vakiot pystyy vaihtaman vähän parempaan versioon kun vain tietäis mihin? Sekä tarkoitus vaihtaa nämä paikallaan niin onko hyväksi havaittua venttiilijousityökalua/mallia millä homma onnistuu vaivattomasti tai ainakin vähiten kiroillen ilman rystysten repeilyä. Ehkä joillekkin ihan perushuttua nämä tiedot mutta näin aloittavana gm harrastajana on vielä näitä tyhmiä kysymyksiä roppakaupalla joihin hakee vastausta niiltä jotka on jo tutstunut aiheeseen syvemmin.
     
  2. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    itsellä on vanhasta tulpasta tehty paineilma liitin jolla saa paineen sylkkyyn,sitten loivan j muotoinen lattarauta jossa alapäässä reikä keinuvivun pulttiin ja jousen kohdalla ns pitkä reikä jolla saa joustapainettua ja lukot pois/päälle.pois olen ottanut myös magneetti lyöntiavaimella,suojaa vaan reiät ettei romut mene alakertaan.
     
    sibe70 tykkää tästä.
  3. xarper

    xarper Gearhead

    Sopiva pitkä hylsy toimii kans moskan kanssa noitten nopeeseen purkamiseen, sitä ku kädellä painaa hyvin retaineria vasten ni ei ne lukot karkaa mihinkää.
     
    Camino'79 tykkää tästä.
  4. Turbiini

    Turbiini Gearhead

    bilteman mgneetilla varustettu sytytys tulppa hylsy oli ainakin toyotan koneen venttiilin lukkojen irrotukseen kätevä. kerta lyönti vasaralla ja lukot oli magneetissa kiinni.
     
    Camino'79 ja xarper tykkäävät tästä.
  5. CCZ28

    CCZ28 Gearhead

    Viton on hyvä.
     
  6. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Mulla felpron premium kumit olikohan just vitonia, ainakin nyt 20k pysyneet hyvinä.
     
  7. lucky74

    lucky74 3rd gear

    Onko noissa muuta huomioitavaa? Siis perus O-rengas vai kunnon hattu molemmille puolille, niin pako kuin imukin? Eiks alunperin oo vain imupuolella ne perusmalliset tötsät?
     
  8. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    [​IMG]

    [​IMG]

    Mulla tollanen setti imu/pako. Eli pakopuolelle valkonen hattu ja imuun tuo "klemmarilla" oleva
     
  9. TimoT

    TimoT 3rd gear

  10. fenix

    fenix 3rd gear

    Muokattu: 27.5.2019

Kerro tästä muillekin!