Sebring 02, ovien alaosan tiivisteet ja putsaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja VilleMatti, 23.8.2017.

  1. VilleMatti

    VilleMatti 1st gear

    Hei,

    Irroitin sebringin ovien alaosista klipsuilla olevat kumitiivisteet, joiden alta paljastuikin kohtalaisen paljon likaa. Puhdistin pellit crc:llä, eikä ovien saumauksista löytynyt onneksi ruostetta. Millä noita tiivisteiden taakse jääviä saumoja kannattaisi suojata? Olisiko pensselillä sutaistava suojamassa hyvä? Vai miten olisi pelkästään esimerkiksi moottoriöljy?

    Kumitiivisteet ovat nyt irti niiden pesun ajan, joten tässä välissä voisi kätevästi suojata peltien saumat.
     
  2. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Kotelonsuoja-aine tunnustaisi sopivalle tökötille tuohon tarkoitukseen.
     
  3. RaiRai

    RaiRai Gearhead

    Ei tartte millään. Tsekkaa mielummin että helmakoteloiden sisällä on kotelosuojaa, tehtaalta ei ole ja syöpyvät sisältä ulos. Tulppa helmaan on ainakin takapyöränkotelossa. Nimim. aikoinaan helmat tehty uusiks.
     

Kerro tästä muillekin!