Sivulasit muovista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bätmobiili, 10.9.2002.

  1. Bätmobiili

    Bätmobiili 1st gear

    Niidenhän täytyy olla määrättyä muovilajia, mitä nyt olikaan, mutta kuinkas niiden kiinnitys? Voivatko olla liikuteltavat vai onko ne asennettava kiinteästi, ja jos asennuksen on oltava kiinteä niin määrätäänkö kiinnitystapa joissakin säännöissä?
     
  2. Bätmobiili

    Bätmobiili 1st gear

    No joo ehkä ne lasit ei paina liikaa ja onhan se kivempi kun saa ikkunat aukikin :smile: Kaikessa vaan tarvii koittaa ajatella tota painoa, joka on vauhdin pahin vihollinen... Varsinkin kun en voi lasikuitua käyttää koska tarviin alkuperäis korin kaikki mahdolliset prosentit.
     
  3. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    saathan myös laseista prosentteja,pleksistä et
     

Kerro tästä muillekin!