SNELL 2005 luokitus loppuu 2016 lopussa.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja uni, 13.9.2016.

  1. uni

    uni Gearhead

    No niin, FIA delegaatio, tekninen ja tuomarit ovat keskustelleet Santa Podissa ja lopputulema oli se että SNELL 2005 luokitus loppuu tähän vuoteen kuten on mainittu FIA ja NHRA säännöissä.

    Tässä lajissa on haluttu pitää tiukempi linja kuin mitä yleissääntö raami antaa joten sitä seurataan mistä säännöt on peräisin.

    Pahoitteluni niistä mahdollisista jatkoaika toiveista, mutta nyt se on faktaa.

    Hannu FHRA Tech
     
  2. Jza

    Jza Double Gearhead

    Kiitti tiedosta. Jatkoajasta oli tosiaan puhetta, mutta eihän tuolle mitään mahda, uusi lähti tilaukseen.

    Painavammalla ja surkeammalla siis mennään tulevaisuudessa, kun vanhan tasoista pottaa ei ole mitään järkeä (tai varaa) ostaa. :oops:
     
  3. wiltzu81

    wiltzu81 1st gear

    Millainen leima pitää olla sitten uudessa potassa?
     
  4. uni

    uni Gearhead

    Käytänössä ei kannata vanhempaa ostaa kun Snell 2010 (loppuu 2022) leimallista kypärää, Snell 2015 (loppuu2027)on myöskin hyvä vaihtoehto.
     
  5. wiltzu81

    wiltzu81 1st gear

    Ok, kiitos infosta!
     

Kerro tästä muillekin!