Talleissa tapahtuu!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja ERT2, 12.10.2008.

  1. ERT2

    ERT2 1st gear

    Laitetaas oma osio näille..........
    Projektia piisaa ainakin tällä suunnalla, katsotaan selvitäänkö "kuivin jaloin" ja ekaan kisaan viivalle :eek: :eek: :eek:
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  2. Jza

    Jza Double Gearhead

    Mitä ihmettä nää ootte värkkäämässä siellä? :eek: Meinaatteko laittaa saman tien SFI-kehikon autoon, kun mosan pitäs ainakin riittää kulkupuolelle?

    Jaa, meillä tallissa? Noh. Jos öljyt vaihtais ennen ens kautta :rotfl:
     
  3. supo

    supo Double Gearhead

    Teillähän näkkyy olevan taas saman miehen entinen auto kun edellinen.Hyvä Pojat,näyttää hyvältä!!!Tuohan on jo totutettu kovvaan ajoon ja pidätte ne nesteet oikeissa paikoissa niin tuliukkokiin pysyy poissa!!!Terv:pro Et 1337
     
  4. Jza

    Jza Double Gearhead

    No niinpäs tosiaan onkin kun tarkemmin kattelee :eek: Pojat tykkää ajella noilla "real flames" -kuvioiduilla peleillä :rotfl: Ja tossa on tosiaan kehikkokin varmaan jo kondiksessa...
     
  5. ERT2

    ERT2 1st gear

    Joo pitää vissiin anoa FHRA:lta paloauto lisenssi....... :odroll:
     
  6. bbford

    bbford Gearhead

    2 auton tiimi tulossa?
     
  7. ERT2

    ERT2 1st gear

    Voikun oiskin, mut ei pysty....... :cry: Pitää toi Volvo hukata.......
     
  8. mika112

    mika112 1st gear

    vai oiskos se palavan auton lisenssi :poff:
     
  9. SuperGas

    SuperGas Gearhead

    Kauheesti hommaa vielä... :eek:
    [​IMG]
     
  10. ERT2

    ERT2 1st gear

    Jokos Late meinaat ens kesänä alkomahoolilla ajella?
     
  11. No onhan tässä lyhyt talvi edessä, ei huolta kyllä se siitä valmistuu, kuin myös meilläkin. Sulla on sentään lähtökohtana auto joka ei ole edes palanut...
     
  12. SuperGas

    SuperGas Gearhead

    Juu, viinahommiin vaan! :rotfl:
    [​IMG]
    Tänään tuli postista uudet teflonletkut jakotukista suuttimille. Oikein valmiiksi puristetuilla AN3 -päillä. Ihanan kalliita...
     
  13. Jza

    Jza Double Gearhead

    ^ Höh. Alkoholin väärinkäyttöä ja tiedossa ihan helvetillinen letkuviidakko :D Eivaan. Mutta mitäs Camarolle?
     
  14. SuperGas

    SuperGas Gearhead

    Camaro on se plan B. Eli jos (ja kun) nämä suunnitelmat menee pieleen, onpahan joku peli jolla ajella. Vaikka sitten hiljaa...

    Haaveita pitää olla ja niiden eteen täytyy tehdä työtä. Todellisuus rajoittaa haaveiden toteutumista, noin niinku... :eek:
     
  15. Jza

    Jza Double Gearhead

    Kuinkas kovaa sä sitten ajattelit mennä kun ton punaisen paholaisen saat tulille? :eek:
     
  16. SuperGas

    SuperGas Gearhead

    Mahottoman kovaa!!! :rotfl: :rotfl: :rotfl:

    Katsotaan nyt rauhallisesti. SG/SC todennäköinen vaihtoehto. OL kiinnostaisi myös, mutta ei taida siihen porukkaan päästä. Volvo muistuttaa Volvoa vähemmän kuin Sokan auto '57 letukkaa... Muita pro-kuusella vedeltäviä ryhmiä ei kai ole?
     
  17. Jza

    Jza Double Gearhead

    Niin. Sokan autosta ja vuosimallista ei varmaan kukaan voi erehtyä, mutta ehkä noi saippuarasian muotoiset vanhat prostockerit on sitten enempi tuotantoauton näköisiä :odroll:
    Olisihan se kiva itekin pro-kuusella ajella. Pitääkö tässä siis munkin alkaa kehittämään sekunnin verran lisää vauhtia autoon rivien välistä luettuna? :wink:
     
  18. SuperGas

    SuperGas Gearhead

    Äläpäs nyt ala pakittamaan.

    Ensi vuonna me ajetaan Super Gas -ryhmää! Riittävä määrä kilpailijoita ryhmään on jo, lisää otetaan vastaan.

    Camaro tulee ainakin pysymään SG-autona ja jos tulevaisuudessa Volvon valmistuttua homma on yhdestä autosta kiinni, Volvolla ajetaan myös SG-ryhmää. Siis kahdella autolla samassa ryhmässä...
     
  19. Jza

    Jza Double Gearhead

    En minä ole pakittamassa :eek: :wink: Mutta sulla voi tulla kiirus juosta lineupissa autosta toiseen, jos Volvo lähtee vaikka OoäLään :rotfl: Eivaan, sulla lienee kuski siihen toiseen jo valmiina?
     
  20. Vihreä väri alkaa olla riisuttu Camaron päältä, siis laitos on hiottu pellille aikalailla joka puolelta. Kuviakin on otettu, niitä tulee kunhan saadaan purettua kameralta koneelle.

    Mites muilla?
     

Kerro tästä muillekin!