Ultraäänipesuri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja VRC, 22.9.2005.

  1. VRC

    VRC 1st gear

    Onko kellä kokemuksia osien pesemisestä ultraäänipesureilla?

    Kiinnostaisi ostaa muutaman litran vetoinen laite pienosien, suuttimien yms pesua varten, saisi siinä sitten mammakin prillinsä kirkkaiksi. Maksavat vain kuitenkin sen verran että kokemukset kiinnostaisivat, eli mitä olisi hyvä huomioida.
     
  2. ERT2

    ERT2 1st gear

    Ainaskin Sampo Hydraulics (firma joka tekee hydraulimoottoreita) käyttää
    ultra pesuria kokoonpano linjallaan, eli ilmeisesti puhdasta tulee, hydrauliikka kun ei juuri "asennus hiekkoja" kestä.
     
  3. Rokrami

    Rokrami Gearhead

  4. VRC

    VRC 1st gear

    Joo, noita silmälasien ja korujen puhdistukseen tarkoitettuja värkkejä saa paristakympistä lähtien. Vaikuttavat kumminkin leluilta noin talliympäristöön.

    Mielessä on ollut semmoinen muutaman litran vetoinen ruostumattomasta teräksestä tehty härveli jossa on pesunesteen lämmitys ja ammeessa sen verran kokoa että sinne saa esim. kaasuttimen osiksi purettuna sopimaan.

    Esim: http://cgi.ebay.de/Ultraschallreiniger- ... dZViewItem

    Ei sen tarvitsisi kyllä uusi olla mutten ole missään nähnyt kaupan käytettyjä?
     
  5. Qjet

    Qjet 1st gear

    Eikös hammaslääkärit käytä tuollaista proffessional-versiota puhdistaessaan instrumenttejään? > käytettynä samoista firmoista,jotka myyvät uusiakin? Entäs sitten tatuointitaiteilijoiden työkalujen putsausvehkeet?
    Noi muutaman kympin tuotteet vaikuttavat ostos-tv-kamalta > paras ominaisuus,kun mahtuu jemmaan sängyn alle...ja mahdollisimman monta...
     

Kerro tästä muillekin!