virranjakajaa 429 / 460 koneeseen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja Galaxie61, 17.8.2012.

  1. Galaxie61

    Galaxie61 Gearhead

    ongelma on se että koneessa on tällähetekllä ilmeisesti tehtaan jäljiltä motorcraft merkkinen jakja jolla alkaa olemaan tunnit täynnä.
    toinen juttu on se että tämä perusjakaja on halkaisijaltaan liian iso tunnelramin kanssa (ottaa pihuhat ja kopan kiinnitysklipsi tiukasti imusarjaan kiinni, vaikka hioin reilun siivun sarjasta pois).

    summitin sivuilta olen koittanu katella kuvia, mutta kuvista ei nyt oikeen ota selvää ainakaan kokonaishalkaisijan osalta.

    oliskohan nyt kellään hyllyssä tai koneessa kiinni jakajaa joka vaikuttaa pienemmältä halkaisijaltaan kun tuo alkuperäistyyppinen.
    perus msd on ainakin kokonaan pois laskuita, kansi ei mahdu, no ehkä kirveen kanssa.

    mahdollisesti sopivan jakajan mitat ja osanumero olis mukava saada.
     
  2. tito

    tito Gearhead

    meillä clevelandissa MSD-8350 ready to run . jakaja halk mitta n100mm,kannen kiinnitysruuvit viel 10mm päälle.oliskohan MSD-8577 boxille samanhalkaisijainen
     

Kerro tästä muillekin!