Voiko suorasytyspuolan laittaa tavallisen puolan tilalle?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja d-lowrider, 4.8.2013.

  1. d-lowrider

    d-lowrider Gearhead

    Onkohan tällaisella patentilla toiminnan edellytyksiä:

    Vanhoissa Warreissa yms on kolmet kärjet ja kolme puolaa. Siihen saa ostettua hal-anturilla toimivan kärjettömän sytkän. Alkuperäiset puolat ovat koneen päällä, niin että joka tulpalle on omansa. Voisiko ne korvata ottamalla vaikka jostain Nissan Almerasta puolat, joissa ne ovat suoraan tulpanhatuissa?
     
  2. sbf

    sbf Gearhead

    Re: Voiko suorasytyspuolan laittaa tavallisen puolan tilalle

    Voi jos tietää mitä tekee.Tarvis tietää nniiden nissanin puolien vastus ja se arvo millä toi sun mainitsemasi paketti toimii.Ei suorasytytyspuola ole sen kummenpi kuin tvallinenkaan kärjetön puola.
     
  3. t1mppa

    t1mppa 1st gear

    Re: Voiko suorasytyspuolan laittaa tavallisen puolan tilalle

    Ainakin LS- moottoreiden puolat sisältää signaalinvahvistimen ja puolia ohjataan suoraan moottorinohjausyksiköltä tulevalla signaalilla, kyllä nuo eroaa perinteisistä puolista. Almeran puolista en tiedä mitään.
     
  4. d-lowrider

    d-lowrider Gearhead

    Re: Voiko suorasytyspuolan laittaa tavallisen puolan tilalle

    Kärjetön systeemi on sellainen, joka eliminoi vain kärjet ja konkat. Puolat olisivat alkuperäisiä ja niistä olisi tarkoitus päästä eroon. Mikään pakko noiden puolien ei ole olla Almerasta...kunhan löytyisi joku vehje mistä sellaiset sopisivat.
     

Kerro tästä muillekin!