55/56 dodget suomessa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Toke, 1.6.2010.

  1. Toke

    Toke Gearhead

    kiinnostaisi tietää paljonko vuosien 55-56 dodgeja on suomenmaalla? Joku aika takasin oli nettiautossakin myynnissä mutta paljonko on muita? Ittellä on haku päällä mutta ei oo sopivaa vielä löytynyt.
     
  2. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Kuopion hottentottitallilla oli aika paha muistaakseni Mikkelistä kulkeutunut 2d HT -projekti, se lienee nyt Loimaalla. Ja Kajaanissa oli myös kaksivärisininen 2d HT Continental kitillä. Kasissa on ollut juttua kelta-valkoisesta. Tuo on kyllä jostain syystä aika harvinainen malli, ei niitä ole kovinkaan montaa eksynyt Suomeen.
     
  3. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    USA-Osalla Heinollassa oli 4D myynnissä, muuan vuosi sitten. Jossain Lapväärtissä oli myös joskus 80-luvulla 4D sedan. Ja Rantsila/Paavola seutuvilla 56 myöskin Suomi 4D Sedan kori 25-30 vuotta sitten.
     
  4. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Olikos Suomessa 1955-56 2d Sedan jotakuinkin aito Poliisimalli, olisiko ollut juttu Street & Racessa? Tai Vauhdin Maailmassa? Ja jossain Pohjanmaalla on ollut takavuosina näyttelyssä vaalea 2d Sedan.
     
  5. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Joo tuollainen poliisimalli, oli muistaakseni Lahden seudulla n. 1990.
     
  6. Toke

    Toke Gearhead

    eli myyntiin asti on varmaan turha odotella, tuntuu sen verran vähissä olevan härmlandiassa. eipä niitä maailmallakaan paljoa myynnissä tunnu olevan, blocketis 2, ebays 4 ja virossa yks
     
  7. Windsor

    Windsor Gearhead

  8. Windsor

    Windsor Gearhead

  9. Stout

    Stout 3rd gear

    Espoon automuseolta löytyy -55 4 d sedan "Maigret".
     
  10. jakke ja sepi

    jakke ja sepi 2nd gear

    Joo eipä taira olla kovi yleene täälä kekkoslovakias.
     
  11. Toke

    Toke Gearhead

    joo, tollasta en oo huomannukkaan. Ja just sitä haminan autoa muistelen, jos oli sellanen musta, en vaan ehtiny saada rahoja kokoon sillon vaikka oli kauan myynnissä....
     
  12. Windsor

    Windsor Gearhead

    Juu sama auto, oli kaks ovinen ja takapuskurissa Yeah it's got hemi tarra, itekkin koitin kauppaa hieroa autosta... Cars on Linessakin näytti olevan muutama dötsi.
     
  13. Windsor

    Windsor Gearhead

  14. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Mitenkäs tämmöinen:
    Kingsway 1955
    Yhden kerran olen tuon nähnyt, se oli Powerin cruisingin yhteydessä, silloin keulilla oli remmi...
     
  15. Toke

    Toke Gearhead

    voi perkeles ko on komia. Harmi vaan ku joutu tämänki haaveen hautaamaan nyt toistaiseks
     
  16. Toke

    Toke Gearhead

    taas on yöunet menny... Tuntuu vaan ettei maailmalla ole montaakaan pikku projektia myynnissä. Onkos suomessa jollain parhaillaan työn alla??
     
  17. Windsor

    Windsor Gearhead

  18. Toke

    Toke Gearhead

    katos katos, ei edes pahan näköinen noista kuvista jotka ei paljoa autosta kerro. Suunnittelin ens yön nukkuvani hyvin mut taisi jäädä haaveeks :lol:
     
  19. Windsor

    Windsor Gearhead

    Joo ei oo myyjä jaksanu kävellä auton toiselle puolelle, eikä taakse, saatikka availla mitään luukkuja. Ja mitenkähän ton auton title, kun siinä kohdassa lukee other?
     
  20. Toke

    Toke Gearhead

    nii muutama pikku juttu on hiukan ?? Ja onhan se jotenki liian halpakin, 2D HT kuitenki. Asetin nyt tavoitteeks et ennen ku seuraavat tasakymmenet vaihtuu kolmen vuoden päästä ni dodge olis tontilla tai edes tulossa kotiopäin.
     

Kerro tästä muillekin!