6bta Cummins erot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja kpj, 13.6.2021.

  1. Rannis

    Rannis 3rd gear

    215hp pumppu vissiin säätää ajotusta kovilla kieroksilla?
     
  2. Pertura

    Pertura Gearhead

    Joo, se taitaa muutamaan asteen myöhäistää ruiskutusta. Eli väärään suuntaan säätää, miksi lienee moinen ominaisuus siihen lisätty?
     
  3. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Se oli varmaan 215hp versio Dodgessa jossa syöttöä myöhäistävä lovi löytyy elementin tapin päästä jos oikein muistan?
    Jotain aikansa saastehullutuksia lienee kyseessä, muistakin noin 90-luvun puolivälin P-pumpuista tätä ominaisuutta löytyy, eli ei vain joku merkki ollut ongelmissa typen oksidien kanssa vaan vähän kaikki valmistajat joilta löytyy ns. tehokkaampi versio maantiekäyttöön. Työkoneissa vielä löytyi samaan aikaan tasapää elementit, ja tästä päättelen että pumppuhuoltajan jutut pitänee paikkansa tuossa saastejutussa....?
     
  4. Mercury

    Mercury Gearhead

    Natikan DT360 foordiin eikä mitään kummitusta.
    Sama iskutilavuus ja varmaan yhtä luja motti.
    Ebaystä vaan kahtelet ja rahti suomeen esim.Marjakankaan kautta.
    ??
     
  5. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Juu, kyllähän se Natikkakin sinne käy. Taitaa vaan olla hiukan painavampi mitä Cummins?
    Tai sit vaikka Cat:


     
  6. camaro 70

    camaro 70 Gearhead

    mulla olis 5.9 bta jakajapumpulla jouten.800 h ajettu nosturin moottori
     
  7. kpj

    kpj Gearhead

    Ihan mielenkiinnosta vaikka onkin jakajapumppu, niin mitä haluaisit moottorista? Laita vaikka yksityisviestillä. 800 h ei kuitenkaan ole mitenkään paljoa. Mitä noihin muihin moottorivaihtoehtoihin tulee, niin varmasti ihan toimivia, mutta jotenkin tuo Cummins tuntuu vaan parhaalta vaihtoehdolta. Onhan se kuitenkin paras vaihtoehto amerikkalaiseen lava-autoon, tosin kuin se mihin niitä on paljonkin tehtaalta laitettu ;)

    Löytyishän tuota näköjään vaihdelaatikon adapteri tuohon DT360 moottoriinkin...https://www.carsonstaufferdiesel.co...cts/dt360-adaptor-plate?variant=3408843636762
     
    Muokattu: 6.7.2021

Kerro tästä muillekin!