Ajokauden päättäjäiset ja kerhon 20-vuotisjuhlat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja roope, 8.9.2011.

  1. roope

    roope Gearhead

    Tervehdys !
    Kerhon ajokauden päättäjäiset ja 20-vuotisjuhlat pidetään 8.10 2011. Paikkana on Villa Ivan Falin Helsingin Vuosaaressa. Ohjelmassa on saunomista,arpajaiset,buffet ja bändi. Pihalla on runsaasti parkkitilaa ja autot voi jättää sinne yön yli. Ruokailijoita pyydämme maksamaan kerhon pankkitilille 15,00€ 5.10 2011 mennessä,jotta voimme arvioida tarvittavat ruoka määrät. Paikanpäällä buffetin hinta on 20,00€ sillä riskillä että sapuskaa pisaa. Ruokajuoma sisältyy hintaan.Tilausravintolassa harrastajaystävälliset hinnat. Seuratkaa ilmoittelua kotisivullamme sekä tällä palstalla.
    Parhain terveisin Roope
     
  2. rk1

    rk1 1st gear

    Ajokauden päättäjäiset

    Moro!
    Monenkos aikaan kekkerit alkavat?
    Lastenhoitoa tässä yritetään säätää...
     
  3. Koppakuoriainen

    Koppakuoriainen 3rd gear

    Hei!
    Kerhon ajokauden päättäjäiset ja 20-vuotisjuhlat ohjelma tulossa vielä tarkemmin mutta alustavaa infoa:
    Cruising lähtö klo 16 ja sauna/buffetti aloitus klo 18. Bändi aloittaa soittamisen klo 21.
    Tervetuloa :D

    t.Sihteerikkö Erja
     
  4. roope

    roope Gearhead

    Moi !
    Cruising lähtee Kehä 1 Pukinmäen Mc Donal`s / Bensa-aseman parkkikselta klo 16.00. Tulkaa joukolla mukaan. Onko ruokailusta kiinnostuneita ? Maksakaa varausmaksunne ajoissa !
    Nähdään ensi lauantaina T Roope
     

Kerro tästä muillekin!