Camaro 72 tukivarsien päivitys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Diktaattori, 12.10.2018.

  1. Diktaattori

    Diktaattori 2nd gear

    Tarkotus vaihtaa camaron keulalle talven aikana putkitukivarret ja coiloverit. Qa1 katoin uspartsista niin tuli mieleen että onko väärä paikka nuukailla jos ostaa vaan ylätukivarret ja coiloverit?
     
  2. xp

    xp Gearhead

    Paras laittaa vakiotivarret kumipuslin, ovat välyksettömät ja ei kolise. "Super teflon nylon" helat ovat aina välykselliset ja klopi klopi.
     
  3. sirkus

    sirkus Gearhead

    Jaa ei kyl mulla qa1 varsin kolise? Rasvaa vaan muistaa laittaa säännöllisesti. Näissä on alkujaan caster 0ast ja varret vaihtamalla 4 ja sillä on iso vaikutus ajettavuuteen. Voit toki laittaa vaan ylemmät tai alemmat ja caster on silloin n. 2 mut ongelmaksi tulee se, että pyörä siirtyy alavarsilla eteenpäin ja ylävarsilla taaemmaksi.
     
  4. Diktaattori

    Diktaattori 2nd gear

    Viisainta on siis uusia koko setti kerralla. Näkyy olevan street merkinnällä noita tukivarsia varmaan paremmat kesä cruisailuun ku ne jossa on nylon puslat jne
     

Kerro tästä muillekin!