Caprice / Olds 307 bensalinja pumppu->kaasari

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja ajw, 26.8.2016.

  1. ajw

    ajw Gearhead

    Otti tuo linja hiukka kipeää irrotuksessa kansirempan yhteydessä. Toinen kiinnityspää oli leikannut putkeen jotta ei pyörinyt joten nyt tartteis uuden, mutta missään liikkeessä tätä ei tunnisteta/myydä. Selvittelin netistä, että ilmeisesti osanumero on Part# OCC8101, for "Pump to Carb Line 307 4bbl 140hp (with A/C)", mutta ei löydy ei. Kävin tuossa Porvoon Mittaletkussakin, mutta eivät pystyneet tekemään uutta metallipunosletkusta.

    Saa vinkata mistä saisi tai tietty HYVÄ käytetty osakin kelpaa mainiosti.
     
  2. Rockpatrol

    Rockpatrol 1st gear

    Itsekkin tätä bensalinjaa metsästin. Uutena en löytänyt(tosin en tainnu kysyä kun partsilta, centeriltä ja tradelta)
    Käytetyn sitten hommasin. Toisessa tapauksessa uusin vain letkulla ja laitoin vielä suodattimen väliin.
     
  3. sbf

    sbf Gearhead

    swt myy niitä olikohan metrin kankia missä on juntturit ja päät valmiina.
    ostaa semmosen ja sit lyhentää sopivaksi ja käy jossain autotarvikeliikkeessä joka tekee jarruputkia, teettämässä uuden kartiopään tai sit ostaa kaksoiskartiotyökalusarjan ja tekee itte.sopiva putkentaivutinkin helpottaa hommaa.
     

Kerro tästä muillekin!