Chevellen jouset / madallus....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Pate, 18.12.2006.

  1. Pate

    Pate Gearhead

    Omassa -41 Oldssissa chevellen taka-akseli, muutos tehty jo jenkeissä, joten ei tietoa mistä vm. otettu. Kierrejouset menevät "suipoiksi" molemmista päistä, joissa kiinnityslenkit. Perän madaltaminen perinteisellä laikkaamisella ei onnistu, joten onko suoraa tietoa mahdollisista muista jousista, jotka sopisivat suoraan, mutta olisivat lyhyemmät ??

    Toki jousien irroittamisen jälkeen pystyy vertailemaan muita jousia, mutta jos jollain olisi jo faktatietoa.


    -Pate-
     
  2. Bandicoot

    Bandicoot Gearhead

    Samanlainen tapaus uudemmassa oldsissa,jouset irti ja mittaus sen jälkeen rompetorille metsästämään jousia tai kaveripiiristä kysellen,eli en tiennyt erimallien jousipituuksia,ja mm -70 Buickista jo kaksi eripituutta.
    Myös tukivarsia saa eri muotoisia joilla voi alustakorkeutta madaltaa,mutta kalliimpi vaihtoehto.
     
  3. Tylsä Rautasaha

    Tylsä Rautasaha 3rd gear

    Chevellen madallusjouset? Tai jos tekee jousille kupit runkoon, sitten sopis isokorisen Letukan jouset jotka tulee pultilla tukivarteen kiinni mutta yläpäästään istuvat kupissa.
     
  4. smuige

    smuige Gearhead

    a-omegassa on mun mielestä hyvin samankaltaiset takajouset jotka suippoja päistään ja siihen saa jos mitäkin madallusjousta.
     

Kerro tästä muillekin!