Chevrolet Caprice classic testiajolle itselleni

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Kesämies!, 22.1.2013.

  1. Kesämies!

    Kesämies! Gearhead

    Mo!

    Elikkäs olisiko kenelläkään pohjois-pohjanmaalla talvikäytössä olevaa chevy caprice porrasperä automobiilia? Sivistyksessäni on tämän auton tämän auton mentävä musta aukko ja olisin kiitollinen jos joku uskaltautuisi päästämään hetkeksi rattiin.

    Miksi: no siksi, että aina on takaraivossa hakannut tällainen caprice käyttis ajatuksena mutta mustangiin olen jämähtänyt. :)

    Jos suht lähellä Ylivieskaa (ellei Ylivieskassa) olisi auto niin yhteydenotot jpkeski@netti.fi tai YV. Puh. numero 040-5633992

    Danke!
     
  2. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Mahtaisiko Nettiautossa olla myynnisssä Capriceja siellä suunnalla?
     
  3. Kesämies!

    Kesämies! Gearhead

    Voi olla mutta testiin olisi ensin tyydyttävä. :/
     
  4. Jukka

    Jukka 3rd gear

    Caprice + myynnissä = koeajo :wink:
     

Kerro tästä muillekin!