Chevy k2500 pickup 6.5td -95 korotus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Chevy62d, 13.5.2019.

Tags:
  1. Chevy62d

    Chevy62d 1st gear

    Moro.

    Olis ajatuksissa korottaa kyseistä hillamaasturia 3 tuumaa ja mietin tässä että onnistuuko se ilman,mitään isompia muutoksia,että nakata korin korotus sarja paikalleen ja that's it?

    Ku paljon puhuttu että turbo tulee jo 3lla tuumalla melko liki sisälokaria ja polttoaine linjaa pitäs muokata?

    Ja jos joku on korosarjan laittsnu suoraan ilman muutoksia,niin infoa mulle, että miten on onnistunu ja onko olli mitään ongelmia minkään suhteen.

    Kiitos jo etukäteen vastauksista.
     
  2. Morbidelli

    Morbidelli 3rd gear

    Samanlaiseen pikkariin laittanut 3" korotus sarjan. Oli turboton malli.
    Meni kuin Strömsössä asennus, ruosteiset korin kiinnitysruuvit aiheutti haasteita. Sarjassa oli valmiina kaikki tarvittavat osat korotukseen. Muutoskatsastuksessa ei huomautettavaa.
     
  3. Chevy62d

    Chevy62d 1st gear

    Aivan. Tuossa yhen dalhems.in myyjän kans porisin nii se sano että ois kuulemma se vastassa,että jos turbo mallissa nostaa koria,nii turbo tulis liika liki sisälokari ja polttoainelinjaa pitäis jatkaa. Mistä oot ostanu sen koro sarjan?
     
  4. Morbidelli

    Morbidelli 3rd gear

    Aikoinaan ostin sen koro sarjan Us partsilta, maksoi alle 300e. Tästä chevy pikkari/subu mallisarjasta on oma topikki. Siellä tätä korotusasiaa on käsitelty useamman kerran. Korotus-sarjan voi myös tehdä itse ja säästää...
     
    Gary Grand ja Karpov tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!