Drag racing lapsille, mistä aloittaa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja JPR86, 5.3.2017.

  1. JPR86

    JPR86 1st gear

    Miten aloitella drag racing -harrastusta lapsille? Itselläni ei ole mitään kokemusta kyseisestä touhusta. Missä sitä voi harjoitella (Tampereen seudulla/lähistöllä)? Mistä auto ja onko tälle mitään erityisempiä vaatimuksia (lasten kokoa tietysti pitää olla)?
     
  2. cam67aro

    cam67aro 2nd gear

    Terve

    Ajamisen voi aloittaa, sinä vuonna kun täyttää 8 vuotta.

    FHRA (Finnish Hot Rod Association) nettisivuilta löytyy perusteet, jotka kannattaa käydä läpi; https://www.fhra.fi/drag-racing/junior-drag/.

    Facebookissa on aktiivinen porukka, joka häärää Junior Dragracen kanssa (Junior Dragrace Finland) ja sieltä saa varmasti apua ja löytyy oikeat yhteyshenkilöt.

    Vaasassa, Sunrise Cruisers ry:llä on Stock- luokan junior dragster ja ajovarusteet.

    t. Pekka
     
  3. JPR86

    JPR86 1st gear

    Kiitoksia näistä tiedoista! Onko asia siis näin että tätä ei voi harjoitella muutenkuin jossain harjoittelutapahtumissa? Ellei sitten satu kotoa löytymään asfaltoitua reilunmittaista tienpätkää...
     
  4. Mopar

    Mopar Gearhead

    Pate-68 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!